Uz savjete koji će vam pomoći u rasplamsavanju vatre u spavaćoj sobi te uživanju u seksi igricama s partnerom donosimo i nekoliko tradicionalnih običaja koji su pretočeni u zakone pojedinih zemalja

Dok se kod nas raspravlja o tome trebaju li srednjoškolci slušati nastavu o zdravstvenom odgoju po konzervativnijem ili liberalnijem sustavu, mali će Britanci uskoro o seksualnosti učiti već u sedmoj godini. U nekim zemljama postoje tradicionalni običaji vjerskog karaktera od kojih su neki pretočeni i u zakone tih zemalja.

>> 5 znakova da će on biti dobar u krevetu

>> 3 istine i 5 velikih laži o seksu

U Bahreinu je jedini legalan način da ginekolog pregleda pacijentkinju taj da ne gleda direktno u njene genitalije, već u odraz u ogledalu.

Na otoku Guam postoji profesija u kojoj muškarci putuju po zemlji i spavaju s nevinim djevojkama, koje im plaćaju za prvi seks. Po njihovom zakonu, djevicama je izričito zabranjeno stupati u brak.

U zoo trgovinama koje prodaju tropske ribice u Liverpoolu prodavačice mogu biti u toplesu.

U kolumbijskom gradu Kaliju žena smije imati seksualni odnos samo s mužem, a prvom odnosu supružnika njezina majka mora biti prisutna kao svjedok.

U Boliviji je dopušteno uživati u seksu sa ženom i njezinom kćerkom u isto vrijeme.

Više pročitajte na bloguMyvision.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju