Prije izlaska s osobom koja vam se sviđa možete doći do korisnih informacija vezanih uz osobu koja vam se sviđa te njegovim bivšim vezama. Stranica ExRated omogućuje svim korisnicima da saznaju sve o bivšim vezama osobe s kojom se spremaju na spoj

Na stranici ExRated možete pronaći ocjene i komentare ljudi s kojima je ta osoba ranije izlazila te koji su upisali svoje mišljenje i ocijenu.

'Ne odlazite u restoran, a da prethodno niste provjerili kritike. Pogotovo u eri interneta, pa zašto bi onda netko išao na spoj s osobom koju nije provjerio', pita se osnivač stranice ExRated Tom Padazana koji se nada da će omogućiti ljudima kvalitetnije druženje.

>> Poza u seksu otkriva kakav je muškarac

>> Boli vas glava? Posegnite za vibratorom

Ova stranica je samo jedna u nizu sličnih koje postoje u Americi. Honestly.com tako omogućuje anonimna mišljenja o poslovnim kolegama, a studenti imaju Blipdar i RateMaprofessors.com gdje ocjenjuju svoje kolege i profesore.

No, ExRated je otišao korak dalje te će bivši ljubavnici svoje prljavo rublje propalih veza moći iznijeti javno, s punim imenom i prezimenom, mada Padazana tvrdi kako im to nije cilj već da žele 'otvoren dijalog o razlozima prekida i argumentiran prikaz nečijih osobina'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju