Kažu da se žene rado zaljubljuju. Ali neke leptiriće radije osjete na klitorisu nego u trbuhu.

Leptiriće koji su povezani sa seksom možemo podijeliti u tri skupine: leptiriće u trbuhu, koji su sinonim za zaljubljenost, leptiriće u međunožju, koji mogu biti sinonim za strast i … silikonske leptiriće. 

Leptirići u trbuhu 

Jeste li se ikad pitali zašto Englezi govore o leptirićima u trbuhu? I kakva je razlika između leptirića koje osjećamo u trbuhu i trncima koje tijekom uzbuđenosti osjećamo u međunožju?

Leptirići u međunožju 

Činjenica je da ni jedne ni druge ne možemo baš kontrolirati. Iako nas puritanci, zakleti monogamisti žele uvjeriti u suprotno, jedni i drugi leptirići ne moraju biti međusobno povezani. Lako se može dogoditi da osjetite leptiriće u međunožju bez leptirića u trbuhu. Nešto tužnije je ako doživite obrnuto stanje. 

Silikonski leptirići 

Ali i u tom slučaju postoji utjeha: možete si pomoći posebnim silikonskim leptirićima. Postoje oni s vibracijama i oni bez njih, oni koji stimuliraju samo klitoris i oni koji stimuliraju i druge dijelove spolovila. 

Najljepše je to da nakon jednog užitka gotovo uvijek slijedi i drugi. I ako budete seksualno zadovoljeni, isijavat ćete većim samopouzdanjem te time biti privlačniji. U tom se slučaju brzo može dogoditi da vam pristupi netko od koga ćete osjetiti leptiriće u trbuhu.

Stoga zapamtite da ni plastični leptirići nisu zanemarivi. Mogu vam donijeti čak i ljubav.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju