Hoće li veza s partnerom u kojeg ste se zaljubili preko ušiju uspjeti ili ne ovisi o redoslijedu vaših rođenja. Psiholozi tvrde kako osim na karakter, redoslijed rođenja utječe i na karijeru i ljubavne veze

U moru savjeta koji vam mogu pomoći da otkrijete jeste li vi i vaš partner par iz snova može vam pomoći i podatak o redoslijedu vaših rođenja. Ovisno o tome jeste li najstarije, srednje ili najmlađe dijete u obitelji trebali bi birati partnera.

Ukoliko ste vi prvorođeni, a vaš partner je najstarije dijete u obitelji nema razloga za brigu jer je vaša veza predodređena za uspjeh, no ukoliko ste oboje jedinci mogli bi naići na probleme.

Iako obitelj najviše utječe na izgradnju karaktera i to do sedme godine djetetovog života i redoslijed rođenja je važan faktor koji utječe na karakter.

>> Seksi boginja: Tajne koje će ga dovesti do ludila

>> 12 znakova koji nagovještavaju kraj braka

Ukoliko prilikom upoznavanja potencijalnog partnera doznate je li prvorođeni, srednje ili najmlađe dijete u obitelji to vam može pomoći u otkrivanja njegovih karakteristika i načina na koji ćete komunicirati s partnerom.

Vodič za odabir partnera

Ukoliko ste vi prvorođeni, a on najmlađe dijete u obitelji jednostavno ćete uživati u suprotnostima koje se privlače. Ovo je odlična kombinacija i veza koja ima velike izglede za uspjeh. Najstarije dijete u obitelji je odlično organizirano i brižno, a najmlađe voli uživati u tuđoj pažnji. Drugim riječima vi želite nekoga o kome ćete se brinuti, a on želi nekoga tko će se brinuti o njemu.

Među najkompliciranije veze spadaju one između dva prvorođena. Takve osobe se vole natjecati i biti glavne pa su konflikti itekako mogući jer će svatko htjeti da njegova bude zadnja. Ova veza može uspjeti ukoliko će oba partnera poštovati želje i potrebe onog drugog.

Veza između prvorođenog i jedinca je odlična kombinacija jer će prvorođeni imati razumijevanja za osjećaje i potrebe jedinca.

Srednjerođeni su odlični partneri za sve jer su navikli na kompromise te popuštanja kako bi udovoljili starijoj i mlađoj braći, a njihova veza s prvorođenim može odlično funkcionirati jer će popustiti i dopustiti prvorođenima da budu glavni.

Ukoliko se srednjerođeni nađe u vezi s najstarijim i ta će veza odlično funkcionirati jer će osoba navikla na kompromise dopustiti partneru koji je odrastao kao najmlađe dijete u obitelji da ide za svojim snovima i podržati ga u tome.

Veza između dva srednjerođena partnera može funkcionirati, no problem koji bi mogli imati je neodlučnost zbog čega im može biti teško donijeti zajedničku odluku.

Srednjerođeni i jedinac će također odlično funkcionirati. Prvorođeni će htjeti biti vođa, a partnerica navikla na kompromise to će mu dopustiti sa zadovoljstvom.

Veza između dva najstarija djeteta u obitelji su garancija za kaotičnu zajednicu, dok je kombinacija najstarijeg djeteta i jedinca dobra.

Najteže će uspjeti veza između dva jedinca jer je svakom partneru navikavanje na život pored druge osobe nešto novo. Oboje će htjeti biti glavni i teško će uzimati u obzir želje onog drugog.

Jedno je sigurno, znati je li vaš partner prvorođeni ili najstariji može vam pomoći u predviđanju kakva će biti vaša veza, no postoji još čitav niz karakternih crta, mana i vrlina kojima jednostavno nećete moći odoljeti. Vi partnerovim, kao ni partner vašima!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju