Ovog puta predstavljamo tehnike seksualnog zavođenja, koju su gejše tako dugo tajile.

Znadete li za japanske gejše? Jeste li možda gledali film ili čitali knjigu 'Ja, gejša'? Uspješna gejša mora predstavljati ljepotu, milinu, umjetnički talent, uglađenost i savršeno ponašanje. Pored toga mora znati pjevati, plesati, slikati, svirati na instrumente i jasno očarati muškarca.I kako joj to uspije? No, vjerojatno još niste zamijetili trikove što su ih gejše prakticirale na svojim muškarcima. Da, govorim o seksualnim trikovima. Pogledajmo ih.

Priuštite mu kupku jezikom

Cijelog ga umijte jezikom. Počnite s lizanjem njegovih leđa i stražnjice. U svom postupku morate biti nježne, morate ga lizati s osjećajem i polagano. Kada obradite zadnji dio njegovog tijela, zamolite ga da se okrene. Ljubite ga po prsima i bradavicama, a kada vidite da je spreman za seks, s jezikom se posvetite i njegovom penisu.

Ohladite ga

Gejša svog ljubavnika u vrućim ljetnim danim ohladi tako da lagano puše po njegovoj goloj koži. Puhanje je dobar nastavak kupke jezikom. Ohladite ga s kapljicama vode ili s ledom. Zatim nježno pušite na mokro područje. Nanesite vodu na najnježnije dijelove tijela, kao što su zapešće i unutarnji dijelovi pregiba ruku i nogu. Razumije se da se voda i vaše puhanje mora nći i na njegovim najintimnijim područjima. Kombinacija vode ili sline i puhanja će ga uzbuditi. 

Grickajte ga

Neke od najmanje poznatih, no ipak vrlo erogenih zona nalaze se na područjima tijela koja su vrlo škakljiva. Te dijelove tijela vrlo lagano grickajte. Grickajte njegove prste, ušne resice… Ali ne smijete doživjeti orgazam dok ga grickate, jer biste ga nesvjesno mogli snažno ugristi. Stimulirajte njegovo tijelo izvana i iznutra. Stavite jednu ruku na njegova prsa i prstima nježno kružite oko njegovih bradavica. A možete koristiti prst, gurnuvši ga u njegov anus i masirati mu prostatu.

Više na www.sexation.info

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju