Nakon savršenog prvog izlaska na kojem ste otkrili da imate toliko toga zajedničkog i uživali u ludom seksu on više nikada nije nazvao. Zašto muškarci to čine otkrivaju Drew Barrymore i Scarlett Johansson


Vječno pitanje koje muči žene diljem svijeta je 'Zašto on ne nazove čak i onda kada kaže da hoće? Autori knjige Seks i Grad, Greg Behrendt i Liz Tuccillo odlučili su ponuditi odgovore na to pitanje i dati ženama ono što žele čuti.

Muškarci su vrlo jednostavna bića, oni samo žele da žene misle kako su komplicirani. U njihovim porukama nema skrivenog značenja, a ponekad lažu zato što znaju da će tako izbjeći pitanja na koja ne žele odgovarati. Barem ne nakon strastvenog i vrućeg seksa.

Ukoliko vam muškarac s kojim ste izašli nekoliko puta konstatno nudi neodređene odgovore, a vi neprestano pronalazite objašnjenja za njih trebali bi se suočiti s istinom da jednostavno nije zainteresiran. Bez obzira jeste li ili niste proveli noć zajedno to nije garancija kako će vas nazvati ponovo. Oni su se jednostavno dobro proveli i to ne znači da će započeti vezu s vama.


Upravo to će na vlastitoj koži iskusiti Scarlett Johansson, Drew Barrymore i Jennifer Aniston u filmskom hitu He's Just Not That Into You snimljenom prema istoimenoj knjizi Grega Behrendta i Liz Tuccillo. Atraktivna filmska ekipa pokušati će odgovoriti na pitanja o naizgled kompliciranim, no ustvari vrlo jednostavnim stvarima kada su u pitanju muško ženski odnosi.

Opravdanja koja žene ponekad pronalaze jednostavno nisu istinita, muškarci vole dobiti ono što hoće pa zašto bi im jednostavan poziv na izlazak predstavljao problem?

Činjenice o muškarcima koje se neće promijeniti!

• Ukoliko se muškarcu sviđa neka žena pozvat će ju van, u protivnom on za nju nije zainteresiran. Opravdanja koja žene ponekad pronalaze jednostavno nisu istinita, muškarci vole dobiti ono što hoće pa zašto bi im jednostavan poziv na izlazak predstavljao problem?

• Muškarci koji se na jave nakon prvog izlaska, koliko god on bio savršen vjerojatno su zaključili kako još nisu spremni za vezu ili su upoznali nekog novog. Jednostavno je tako.

• Muškarci će pokvariti prijateljstvo zbog seksa. Čak i kada kažu da im je zbog toga žao to je samo fraza. Istina je, naravno potpuno drugačija. Ukoliko im je žena privlačna, bez obzira na prijateljski odnos koji postoji među njima muškarac će tražiti nešto više. Pritom će ga zanimati samo jedno, koliko je on privlačan toj ženi.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju