Zaboravite na viagru, jer znanstvenici upravo rade na razvoju elektroničkog, seks-čipa čiji je zadatak stimulacija centra za zadovoljstvo. Čip bi se ugrađivao u mozak gdje bi taj mali elektronički uređaj poticao orgazam. Jasno da se pitamo, što ako se ta stvarčica pokvari?

Prije nekoliko godina znanstvenici su implantirali seks čip u mozak žene koja imala izuzetno loš seksualni nagon. Nakon ugradnje čipa, postala je izuzetno seksualno aktivna. No, nije joj se svidjela nagla promjena i čip je uklonjen

Do potpunog razvoja čipa koji bi stimulirao centar za zadovoljstvo u mozgu trebalo bi proći još deset godina, kada bi se ta elektronska naprava mogla početi kupovati u trgovinama.

- Prije nekoliko godina znanstvenici su implantirali seks čip u mozak žene koja imala izuzetno loš seksualni nagon. Nakon ugradnje čipa, postala je izuzetno seksualno aktivna. No, nije joj se svidjela nagla promjena i čip je uklonjen.

Znanstvenici su nastavili rad na uređaju i razvijen je čip koji bi se ugrađivao u mozak, a žene bi ga kontorirale transmiterom koji se drži u ruci.

Pritiskom na transmiter, žena se 'napaljuje' i postaje spremna nas seks.

Neurokirurg, profesor Tipu Aziz iz bolnice John Radcliffe u Oxfordu je kazao kako bi se čipovi mogli koristiti i za stimulaciju drugih područja.

Ipak, mnogi kritičari ovog znanstvenog eksperimenta tvrde kako je elektrostimulacija čipom samo korak do pranja mozga.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju