Svjetska kriza nalaže štednju na svim poljima, a vi imate slobodnog vremena. Iskušajte savjet Britanaca koji su na vrh ljestvice omiljenih aktivnosti u vrijeme financijske krize postavili seks. Tek poslije dolaze tračanje i razgledavanje izloga

I što ćemo raditi večeras? Pušiti se ne smije, piće je skupo, a svjetska financijska kriza kao gotovo nadnaravni pojam nam visi nad glavom. Može vam se činiti da se kriza i ne osjeća, no kada cijeli svijet govori o tome, valja je ozbiljno shvatiti.

Britanci su očito dovoljno ozbiljno shvatili krizu, jer su na internetskoj anketi YouGova naveli seksualnu aktivnost kao najomiljeniju za slobodno vrijeme.

Za trećinu Britanaca seks se nalazi na prvom mjestu, a na drugom je mjestu tračanje s prijateljima, te razgledavanje muzeja na trećem. Razlike u postocima između prve tri aktivnosti su velike, pa se za obilaženje muzeja izjasnilo tek 6 posto anketiranih Britanaca.

Seks je k tome privlačniji muškarcima, dok su žene sklonije aktivnosti koja je zauzela drugo mjesto - tračanju s prijeteljicama.Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju