Zaboravite na romantičnu večeru, krevet posut ružama ili ubojite štikle, ono što će vama i vašem partneru obogatiti seksualni život je neodoljivi izazov - seks na javnom mjestu. Pokažite inicijativu i ostanite dominantne do samog kraja

Isplanirajte taj trenutak, ništa na smije biti prepušteno slučaju. Odaberite predvečerje ili toplo poslijepodne, skriveni ulaz, parkiralište ili park i pustite maštu na volju te krenite u akciju.

 >>8 najluđih muških fantazija

 >>3 Kama Sutra poze s kojima ne možete pogriješiti

Gaćice ostavite kod kuće
Gurnite ruku u njegov džep, zgrabite ga za penis i odvucite u obližnji ulaz, dajte mu do znanja da to želite ovdje i sada. Ne zaboravite pritom gaćice ostaviti kod kuće i priuštiti mu neodoljiv osjećaj kada shvati da ispod lepršave haljine nemate ništa.

Uhvatite ga za ud pa vrhom prijeđite preko svog vlažnog klitorisa, zapamtite, nemate vremena za romantične poglede i poljupce, prionite na posao.

Poza od koje će poludjeti
Kako ne biste precijenili svog partnera, igrajte na sigurno, gotovo 80 posto muškaraca za vrhunski užitak bira 'doggy style, a morate priznati kako u skučenom prostoru drugog izbora ni nema.

Budite redateljica i glavna glumica
Naravno u ovoj sceni vi diktirate početak i kraj, stoga svom frajeru dajte do znanja kako vrhunac očekujete sad i odmah. Neka zanemari i pokoji neželjeni pogled, samo vi morate ostati u njegovom fokusu. Okrenite se prema njemu držeći njegov penis u rukama i stimulirajte seks. Pritom mu gledajte ravno u oči, dajući do znanja da znate što radite.

Orgazam za pamćenje
Uvucite njegovu ruku pod haljinu i snažno ju pritisnite na vaginu, jasno dajući do znanja kako želite svršiti. Utisnite mu poljubac i dovedite jedno drugo do vrhunca. Priuštite mu desert za kraj, doslovce, kuglica osvježavajućeg sladoleda nimalo neće ugroziti prethodni scenarij.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju