Istraživanje je pokazalo kako parovi doživljavaju vrhunac u svom seksualnom životu nakon četiri godine i dva mjeseca veze ili zajedničkog života. Ima li u tome istine i postaje li seks uistinu bolji s godinama?

Za neke je duga veza sinonim za dosadan seksualni život, no ako je vjerovati istraživanju i stručnjacima parovi najviše uživaju u seksu tek kada se dobro upoznaju, steknu povjerenje u svoje tijelo te nauče što najviše odgovara onom drugom.

Duga veza ili brak su stoga garancija za uživanje u odličnom seksu, no ukoliko se obje strane trude i njeguju odnose. Kao i sve drugo i seks će biti dobar ukoliko partneri spremno predlažu jedno drugome novitete i uživaju u zajedničkim vrućim trenucima.

Kako bi vatromet u spavaćoj sobi započeo što prije žene moraju prestati glumiti orgazam.

Treba li čekati četiri godine da seks postane dobar?

Nakon četiri godine seks postaje odličan zahvaljujući emotivnoj, psihičkoj i mentalnoj vezi među partnerima. Muškarac i žena postaju opušteniji, a emocije koje ih povezuju su uistinu jake pa je i seksualni odnos puno intenzivniji. Najbolji seks je onaj opušteni u kojem se ne skrivaju osjećaji i ne brine o izgledu.

Kako bi vatromet u spavaćoj sobi započeo što prije žene moraju prestati glumiti orgazam i prihvatiti činjenicu da muškarci ne mogu znati pogoditi baš sve od prve. Oba partnera moraju znati kako je bolje imati kvalitetu nego kvantitetu te kako je mozak najveći seksualni organ. Emotivna povezanost i razgovor su ključni za postizanje orgazma kod oba partnera.

Živjele tridesete!

Tridesete su po mnogima najbolje godine u kojima žene uživaju u seksu, no kako ne bi srljali u brak ili veze samo iz tog razloga žene moraju znati kako su i četrdesete i pedesete godine u kojim se može itekako uživati.

Samopouzdanje i prihvaćanje svog tijela i želja je ključ uspjeha.

Nedostatak želje za seksom povezan je s ostalim problemima koje nam se događaju u životu. Stres, manjak slobodnog vremena i obaveze stvaraju udaljenost među partnerima.

Kako bi izbjegli zahlađenje seksualnih odnosa potrebno je vratiti staru iskru u vezu. Seksi donje rublje i erotska masaža će pomoći, no tek kada se partneri okrenu jedan drugome i pronađu onu sreću i zadovoljstvo koje su dijelili na početku veze.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju