Bez obzira želim o li to priznati ili ne, donje rublje jedno je od stvari koje najviše bude seksualnu maštu oba partnera. Tijelo obavijeno tajnovitošću muškarcu je zanimljivije, a žene čini svjesnom svoje seksualnosti

Većini je muškaraca žena odjevena u seksi donje rublje dvostruko privlačnija od potpuno gole žene. Kad je žena odjevena u seksi donje rublje, njezino je tijelo obavijeno tajnovitošću. Rublje je oblikovano tako da naglašava ženske obline i stvara dojam ljepšeg izgleda.

Trgovine s donjim rubljem zanimljivo su okruženje u kojemu možemo vidjeti velik broj senzualnih modela. U njima možete pronaći oblike i različite uzorke, od sportsko elegantnog pa do vrlo zavodljivog.

Grudnjak koji sam povećava grudi

Gaćice od svile s elegantnim čipkastim rubom i podložen grudnjak su svakako kombinacija u kojoj ćete se dobro osjećati i bez poteškoća uvijek ponovno zavesti svog partnera.

Seksi donje rublje stvara vizualnu poveznicu između ljupkog ženskog izgleda i izgleda žene koja je svjesna svoje seksualne privlačnosti. Velik broj žena tvrdi da lijepo donje rublje može utjecati na njihovo mišljenje o sebi jer se u njemu osjećaju privlačno i seksi.

Muškarci pak tvrde da ih privlače žene u steznicima, seksi samostojećim čarapama, podvezicama i ostalom seksi donjem rublju. Oni više vremena posvećuju predigri kada je žena prije seksa tako odjevena, vjerojatno zato što žele partnericu što dulje gledati dok su tako zavodljivo odjevene samo za njih.

I za muškarce

Iako se većina proizvođača donjeg rublja usmjerila samo na donje rublje za žene, velika paleta proizvoda namijenjena je muškarcima. To mogu biti tange, klasične ili elegantne gaćice izrađene od satena.

Japanski muškarci počeli nositi grudnjake!

Zadnji trendovi mode govore da je donje rublje seksi ako je živih boja ili životinjskog printa. Hoćete li slijediti modne trendove ovisi o vama,s crnom bojom i čipkom ne možete pogriješiti, no najvažnije je da se u svojoj koži dobro osjećate!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju