Vrlo je tanka linija između 'biti seksi' i 'previše se truditi biti seksi'. Muškarci priznaju koji načini zavođenja im nisu nimalo privlačni i za koje savjetuju ljepšim polovicama da ih zauvijek izbrišu s liste

1. Mrežaste najlonke
Najlonke s romb uzorkom nepotrebno i pretjerano naglašavaju noge, slažu se muškarci. Kad već na sebi imate kraću suknju, to sasvim dobro izgleda i šteta je kvariti dojam lijepih ženskih nogu previše upadljivim uzorkom. Na taj način noge padaju u drugi plan, a najlonke su ono što se prvo primjećuje.

3. Sex on the beach i Screaming orgasm
Naručite li od svoje muške pratnje koktel sličnog naziva i uputite mu značajan pogled, time možete postići upravo suprotan učinak. Flert na početku je vjerojatno najslađi dio veze, no postoji granica dobrog ukusa. Možete muškarcu dati do znanja da vam je privlačan i na mnogo ukusniji način.

4. Dah na uhu
Da nježan dah tik uz uho može dovesti do ludila nije upitno. No puhanje i nježan dah nije isto. Granica je uska i budite sigurni da znate što radite ako planirate svog muškarca ostaviti bez daha na ovaj način.

5. Nemam ništa ispod
Kada mu priopćite da na sebi imate samo haljinu, to će ga vjerojatno u trenu dovesti do ludila. No ako ste proveli cijeli dan bez 'ičega ispod', to ne priziva ugodne slike u maštu. Lijepo je dati mu do znanja da ste spremni na nježnosti s njim u svakom trenu, no isto tako to može značiti i da ste previše spremni, bez obzira na mjesto, vrijeme i partnera.

>> Kakav nas seks održava mladima?

>> 5 seks položaja koje žene obožavaju

6. Šljokičasti make-up
Šminka je prihvatljiva sve dok se zbog količine ne prestane vidjeti vaše lice. Kada on ne može primijetiti vaše oči zbog previše sjenila i šljokica i kad vidi samo razne boje i sjaj umjesto nježne puti i lijepog osmijeha, to više nije seksi, naprotiv. Make – up je znak da držite do sebe, ali pretjerivanje u količini može biti vrlo odbojno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju