Cheryl Cole, članica grupe Girls Aloud i supruga nogometaša Ashleya Colea otkrila je kako je spremna za majčinstvo bez obzira na probleme koje su ona i njezin suprug imali u braku. Time želi dokazati kako su glasine o nevjeri netočne


Cheryl je odlučila kako neće dopustiti ženi koja je imala aferu s nogometašem Chelsea da joj uništi život i tvrdi kako majčinstvo neće zasmetati njezinoj karijeri.

Ashley Cole i Cheryl prebrodili su bračnu krizu i sada ozbiljno razmišljaju o širenju obitelji.

'Girls Aloud se neće raspasti ako dobijem dijete, no tempo rada će se malo usporiti' rekla je Cheryl u razgovoru za magazin Mail on Sunday.

Temperamentna pjevačica također je priznala kako je naučila kako savladati svoju naglu narav koja joj je u prošlosti donosila probleme u karijeri.

Gospođa Cole je negirala medijske natpise o problemima koje je imala s kolegicama Charlotte Church i Danii Minogue. 'Ljudi vole pisati gluposti o svađama, no one nisu uvijek točne' rekla je Cheryl.

Iako je jednom naglasila kako neće tolerirati nevjeru našla je snage i oprostila suprugu koji ju je osramotio svojom aferom s frizerkom koja je priču prodala medijima.

'Naučila sam na svojim greškama. Više ne želim govoriti o svom braku, privatan život sam odvojila od karijere.

Ashley i Cheryl prebrodili su bračnu krizu i sada ozbiljno razmišljaju o širenju obitelji. Lijepa pjevačica koja se proslavila preko noći zahvaljujući reality showu spremna je postati majka.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju