Nemirna Sienna Miller pobjegla je od ljubavnika Balthazara Gettyja i vratila se u London. On je odbio potpisati papire za razvod, a cura koja voli izlaske i noćni život više ne može trpjeti njegov miran način života. Izgleda kako je veza koja je uzdrmala i podijelila javnost bila samo dobar marketinški trik

Sienna Miller se vratila u London i razmišlja o prekidu veze s Balthazarom Gettyjem koji je odbio potpisati papire za razvod i prekinuti vezu s bivšom suprugom Rosettom.

Bivšem ovisniku Gettyju više ne paše Siennin raskalašeni način života.

Izgleda da je lijepa glumica shvatila kako se više nema smisla boriti za bogatog nasljednika koji ne razumije njezinu potrebu za bogatim društvenim životom.

Sienna uživa u izlascima i alkoholu dok njezin odabranik, bivši ovisnik o drogi i alkoholu više voli miran, obiteljski život.

Par koji zajedno živi u Los Angelesu od ljeta shvatio je da ih osim zaljubljenosti ne veže baš puno toga što je dovoljan razlog za prekid veze.

Izvor blizak paru navodi kako se Sienna vratila u London kako bi se ohladila i razmislila o vezi u kojoj je posljednje vrijeme bilo puno svađa. Glumica se također boji da bi se Getty zbog ljubavi prema djeci mogao vratiti bivšoj supruzi.

Vezi koja je započela ovog ljeta u Pragu došao je kraj. Sienna ne može smiriti svoj nemirni duh pa će Getty, kao i njezini bivši dečki Jude Law i  Rhys Ifans izgleda postati stvar prošlosti.

Par je posljednji puta zajedno viđen prošli tjedan u New Yorku kada su iznjenili oproštajne poljupce.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju