Mladi slavni parovi koji su iskusili čari roditeljstva ne žure se pred oltar. Smatraju staromodnim vjenčanje zbog trudnoće i djeteta te jednostavno uživaju u obavezama koje donose djeca i zajednički život


Nicole Richie i njen zaručnik , glazbenik Joel Madden roditelji su malene Harlow, stare devet mjeseci. Uživaju u svakodnevnim obavezama, a Madden je pun pohvala za mladu mamu Nicole.

'Odlična je, super se nosi sa svim obavezama oko dijeteta, a ja sam pravi stručnjak u financijama. Već znam koliko će nas koštati školovanje za Harlow. Sve sam isplanirao' pohvalio se ponosni otac.

Par se nije htio vjenčati zbog djeteta, no kada odluče stati pred oltar to neće napraviti u tajnosti. 'Dogodit će se kad se dogodi' rekla je Nicole koja sada uživa u najljepšoj životnoj ulozi.

Mlađa sestra pop princeze Britney, Jamie Lynn Spears postala je majka u sedamnaestoj godini. Otac malene Maddie Briann, rođene u lipnju je devetnaestogodišnji Casey Aldridge. par je zaručen, no ne planiraju skoro vjenčanje. 'Zaručeni smo i sretni' rekla je Jamie Lynn.


'Vjenčat ćemo se kad Maddie Briann bude malo starija tako da i ona može sudjelovati u vjenčanju' najavila je Jamie Lynn, a Casey je dodao kako ne voli robovati razmišljanjima da se ljudi moraju vjenčati zbog djeteta. 

'Moj prijedlog svima je da probaju i vide kako je super biti roditelj' poručio je Casey.

Mladi par ipak još nije odlučio želi li ili ne još djece jer su nedavno u javnosti objavili kako je Jamie ponovno trudna, a već drugi dan to demantirali. Tko zna, možda mladi roditelji ne znaju očitati test za trudnoću.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju