Kako muškarac provodi slobodno vrijeme otkriva puno o njemu kao osobi. Primjerice, sport kojim se bavi može otkriti njegove natjecateljske sklonosti, životne prioritete i crte karaktera. Saznajte što sport kojim se bavi otkriva o predmetu vaše požude!

Nogomet
Nogomet je definitivno jedan od najpopularnijih sportova na svijetu, a vole ga tradicionalni i pomalo praznovjerni muškarci.

No ovaj sport uči timskom radu kao i natjecateljskom duhu, pa možete očekivati iskrenog prijatelja i čovjeka od povjerenja, ali pazite, muškarcima koji vole nogomet 'slava' može lako lupiti u glavu.

Košarka
Košarka je sport koji će uvijek imati svojih fanova. Muškarci koji vole ovaj sport imaju izražen natjecateljski duh.

Oni su vrlo energični i zaigrani pa budite spremni na 'akciju' u bilo koje doba dana!

Rukomet
Rukomet je vrlo popularan sport. Muškarac kojem je ovo sport broj jedan snažni su i hrabri.

Rukomet zahtjeva odanost i timski rad, pa ako ste odabrali partnera rukometaša svakako računajte da u njega možete imati povjerenja.

Triatlon
Kako i samo ime govori riječ je o tri sporta u jednom - plivanje, biciklizam i trčanje. Ljubitelj ovakvog sporta obožava izazove kao i raznolikost i promjene.

Znači li to da oni ne vole duge veze te da ne mogu biti vjerni ne znamo, ali planirate li nešto ozbiljnije s triatloncem, svakako se pripremite na mokru zabavu za koju će vam trebati dobre  tenisice.

Tenis
Ovo je fizički vrlo zahtjevna disciplina što znači da je to sport koji vole samouvjereni i neovisni, te vrlo aktivni muškarci.

Ako ste u vezi s tenisačem budite uvjereni da je to muškarac koji se ne srami zaplakati i pokazati osjećaje, no oni nisu mekušci, već sentimentalne i vrlo snažne individue.

Stolni tenis
Ovo je olimpijski sport koji privlači muškarce koji su vrlo društveni.

Bavi li se i vaš partner ovim sportom, zaljubili ste se u psihički snažnog muškarca koji zna što želi, voli raditi po svom i ne podliježe trendovima.

Golf
Iako se tako ne čini, ovo je sport koji vole pomalo isfrustrirane osobe. Voli li muškarac ovaj sport ili je vrlo natjecateljski nastrojen i čezne za pobjedom, ili se jednostavno pretvara da voli golf samo kako bi svaki vikend zbrisao iz kuće.

No sudeći po cijeni opreme za ovaj sport kao i najmu koji nije jeftin, planira li se vaš muškarac baviti ovim sport bolje mu je da u njemu uživa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju