'Kamo ćemo?', pita te sva dotjerana i nasmiješena, a ti joj odgovaraš: 'Nemam pojma. Meni je svejedno. Gdje bi ti htjela ići?'. Čestitam, spoj nije ni počeo, a ti si ga već uspio upropastiti.

Upravo si se u njezinoj glavi svrstao u skupinu dosadnih, nekreativnih muškaraca koji ne mogu impresionirati ni kravu na paši, a kamoli zavesti lijepu djevojku. Sad se izvlači iz toga kako god znaš...

Dakle, dobio si njezin broj, želi se naći s tobom i odmah misliš da je sve dalje lako? Naravno da nije. Ima tu još puno zamki. 
Prvi spoj mora biti isplaniran, a dobro je i imati rezervni plan ako glavni ne upali. Čim ti pokažeš da znaš što radiš i nije ti problem voditi, odmah ćeš joj biti privlačniji. Ako već želiš biti kavalir i njoj dopustiti da odluči gdje ćete, moraš joj bar ponuditi nekoliko opcija na izbor. 

Nesigurnost, neiskustvo i neodlučnost se skupo plaća. Za takve dečke većina spojeva završi debaklom.

Dvije su teorije kako bi trebao izgledati prvi spoj. Jedni misle da bi trebao biti kraći od sat vremena i služiti samo za probijanje leda, dok se drugi zalažu za napadačku varijantu: višesatno originalno druženje, koje se sastoji od različitih zabavnih aktivnosti i obavezno završava prvim poljupcem.

Novi post možete pročitati na: stifmeister.blog.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju