'Stifmeisterov pristup' ovoga puta donosi pregled najpopularnijih mjesta za izmjenjivanje dodira na zagrebačkom Jarunu koje mu je otkrio njegov 'izvor', vrsni zavodnik Rafael. Umjesto klasičnih, svima poznatih mjesta, otkrijte alternativne mogućnosti koje većina muškaraca uopće ne koristi. Stifmeister je sve dokumentirao fotografijama!


1. Romantični parkić – nalazi se u južnom dijelu Jaruna, a do njega se može doći šetnjom uz veliko jezero, ili automobilom. Radi se o zbilja fenomenalnom mjestu, koje već na prvi pogled izgleda savršeno za ljubavno gugutanje. 'Cure ga obožavaju. Usred noći ovdje nema skoro nikad nikog i idealan je za odvesti ju nakon prvog spoja,' tvrdi Rafael, koji je prve poljupce s mnogim curama baš ovdje doživio. Valja naglasiti: ovo je super mjesto za dovesti fine cure s kojima želiš nešto više, dok one 'slobodoumne' možda ipak treba voditi na neka zabačenija mjesta. Što se tiče vrućih dodira i spolne naslade, parkić nije baš idealan.

2. Neistraženi otočić – od svih njegovih dijelova, jarunski otočić Trešnjevka najmanje je razvikan. On se nalazi u srcu Jaruna, u nastavku Veslačkog otoka, s desne strane veslačke staze. Usred noći na njemu rijetko ima koga. Na samom rubu otoka nalaze se četiri klupice, s kojih se pruža romantičan pogled na ostatak Jaruna, a tu je i velik broj malih plaža, na kojima te s curom neće vidjeti baš nitko u to doba. Ovaj podcijenjeni otok idealan je i za romantične poljupce i za žestoki nesputani seks. Stifmeisterovo omiljeno mjesto na Jarunu... 

3. Bludni balvan – nalazi se u blizini Aquariusa, a ni drugi najpoznatiji jarunski klubovi nisu jako udaljeni od njega. Na prvi pogled ne izgleda previše spektakularno, ali Rafael je na njemu bludničio s mnogim djevojkama i kaže kako je to najbolje mjesto za seks sa curom željnom 'zabave', koju si netom zaveo u jednom od klubova. Iako se meni osobno čini da je tek nešto bolji od usmrđenog wc-a u disku, Rafael ovaj balvan mnogo voli i cijeni, te ga srdačno preporučuje svima.

4. Tornjevi – jarunska staza za šetnju završava taman kod neuglednog žutog tornja, za koji je Rafael čini se jako emocionalno vezan. 'Svoju sadašnju curu odveo sam tamo, poslužio joj gore romantičnu večeru uz svijeće i onda smo vodili ljubav pod zvijezdama,' s puno mi je entuzijazma ispričao. Pa iako tvrdoglavi Rafael forsira ovo žuto neugledno komunističko zdanje, ja ipak smatram da ima pregršt skrivenijih, intimnijih i ljepših tornjeva na Jarunu, onih koje koriste spasioci tijekom sezone. Jedan takav je, recimo, na Veslačkom otoku. Definitivno puno bolji izbor.

5. Džungla – potpuni mrak, divlja priroda, opasnosti sa svih strana. Jarunske džungle idealne su za adrenalinski seks. Većina ih je u južnom dijelu, dok se najpopularnija nalazi u blizini romantičnog parkića, a ljudima je poznata i ona sjeverno od ping pong stolova. 'Savršeno mjesto za dovesti curu koja voli živjeti opasno i ne nosi visoke pete,' tvrdi Rafael. Da to ipak nije toliko nepopularna bludna lokacija svjedoče i razni kondomi na koje smo naišli prilikom istraživanja, a na nekim se mjestima noću unutra skupljaju totalni manijaci, pa ako nemaš sreće, umjesto slatkog orgazma, možeš doživjeti batine ili čak biti silovan. Džungle preporučujemo samo totalnim avanturistima. 

Stifmesiterov blog pročitajte na stifmeister

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju