Seks je vrlo važan segment veze koji može itekako utjecati na život partnera. Iako svi sanjaju o partneru koji će zadovoljiti sve naše potrebe, realnost je ponekad malo drugačija. Želite li saznati kakav je u krevetu prije nego zavirite u njegovu spavaću sobu pokušajte pročitati znakove koji otkrivaju o kakvom se ljubavniku radi

Govor
Glas i način govora mogu otkriti o kakvom se muškarcu radi. S obzirom da su žene te koje u većini slučajeva imaju dar govora muškarac koji voli puno pričati može ostaviti krivi dojam. Pričljivost i razgovori koji traju predugo simboliziraju nesigurnost.

Kada ne zna kako vam prići o na koji način vas osvojiti može značiti da niti u krevetu neće znati napraviti pravu stvar. Isto tako, muškarac koji se izražava odmjereno te bira riječi s kojima će vas zainteresirati odaje dojam sigurnog i odlučnog frajera koji točno zna što želi kako u životu, tako i u krevetu.

>> 3 poze koje pale baš svaki put

Poljubac
Poljubac je jedna vrsta predigre pa onaj koji zna što radi vrlo vjerojatno to zna prenijeti i u krevet. Popularni strastveni francuski poljubac pravi je pokazatelj dominacije. Muškarac koji preuzima inicijativu i svojim pokretima usana i jezika vodi igru znači da jako dobro zna kako zadovoljiti ženu.

Isto tako, onaj koji čeka da vi napravite pravi potez te nakon toga on samo slijedi vaše želje simbolizira nekog tko još uvijek nije dovoljno zrela osoba da ispuni vaša očekivanja što uključuje i sami predigru koja je jedan od najvažnijih segmenata dobrog i strastvenog seksa.

>> Vaša omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu

Pokreti
Govor tijela oduvijek je bio dobar pokazatelj namjera, ali i karaktera partnera. Izlazak u noćni klub može biti pravo mjesto da otkrijete kakav je u krevetu. Nije riječ samo o plesnim pokretima već i o načinu na koji vas dodiruje u ritmu muzike.

Nježni dodiri kao što su nježno prolaženje prstima preko vaše kože ili kose mogu itekako rasplamsati strasti i otkriti muškarca koji zna kako uzbuditi ženu. Isto tako grube reakcije, divlji ples uz nekontrolirane pokrete koji izgledaju kao druženje s mlađim bratom karakteriziraju muškarca koji o sebi ima vrlo visoko mišljenje, ali najčešće neopravdano jer netko tko je zaljubljen u sebe i svoje tijelo vrlo vjerojatno će u strastvenom trenutku viđenja ljubavi zadovoljiti samo svoje potrebe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju