Zgodan muškarac u baru zapeo vam je za oko i razmišljate da mu priđite, ali bojite se odbijanja? Jedno od rješenja jest da pričekate i vidite hoće li uputiti pogled, pa možda i smješak u vašem smjeru prije nego što se odvažite napraviti prvi korak ili možete jednostavno pogledati – što pije

Baš kao što iz načina govora, položaja tijela i pogleda možete puno toga pročitati, tako vam i njegovo piće može reći kakve su mu namjere, kakvog je raspoloženja, a čak vam otkriti i neke karakterne crte muškarca koji vam se sviđa.

Naravno, toga se ne treba slijepo držati, ali može biti korisna smjernica tijekom upoznavanja ili prvog spoja. Stoga, dobro zapamtite što vam koje piće govori i držimo fige da vaš muškarac iz snova voli vino...

Pivo
Kod muškarca koji pije pivo nema puno filozofije: on se želi samo opustiti i zabaviti se s prijateljima. No, to ne znači da nije raspoložen i za malo očijukanja, a možda upravo pijuckajući sok od hmelja upozna ženu svog života.

Vino

Muškarac koji pije vino zrači otmjenošću i puno pažnje posvećuje detaljima. Ako mu nije problem izdvojiti vrijeme kako bi izabrao savršeno vino, neće mu biti teško napraviti to isto ni kako bi vas impresionirao.

Žestica
Opis koji muškarci ponekad koriste za neke žene, u ovome slučaju vrijedi za njih. Dame oprez, jer tipovi koji piju žestice su skupi za održavanje! Oni pak vole misliti da ih ta vrsta pića čini otmjenima.

Koktel
Muškarac koji naruči koktel možda je malo feminiziran, ali se zna itakako dobro zabaviti! Voli se i šaliti, a nemojte se začuditi ako vas bez pitanja primi za ruku, odvuče na plesni podij i počne se zavodljivo svijati uz vas. Ovo je tip muškarca koji se ponaša kao da je na doživotnom godišnjem odmoru.

>> Zašto je pivo najzdravije alkoholno piće?

>> Ublažite mamurluk u samo 5 koraka

Shootersi

Muškarac koji 'trusi' shooterse jedan za drugim želi jednu od ove dvije stvari: zaboraviti nešto loše što mu se dogodilo ili partijati dugo u noć. Ukratko, želi se što brže napiti. Stoga, ako ne želite slušati priču kako je jadan jer ga je cura ostavila ili je nesretan jer ga žena ne razumije, izbjegavajte muškarce koji piju shooterse.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju