Izreka 'Jabuka ne pada daleko od stabla' je nastala s razlogom, a dokazi se nalaze svugdje oko nas. Želite li doznati kakav će vaš partner biti u pedesetima upoznajte njegovog oca

 


Iako smo svi mi jedinstveni i sami odgovaramo za svoje životne odluke i postupke, postoje poveznice koje ne smijemo zanemarivati. Želite li upoznati vašeg partnera, dobro promotrite njegovog oca.

Odgoj i način razmišljanja roditelja imaju značajnu ulogu u odrastanju djeteta. Iako svi mi ne želimo ponavljati greške naših roditelja postoje neke stvari na koje se ne može utjecati.

Ako je vaš partner odrastao u obitelji u kojoj otac volio 'šarati' mijenjajući mlade ljubavnice na mjesečnoj bazi budite oprezne jer ista stvar se može dogoditi i vama.

Dijete koje odrasta u takvoj svakodnevici uči od oca kako se treba odnositi prema ženama. Takve se situacije najčešće očituju u primitivnijim sredinama gdje žene još uvijek nemaju pravo donositi nikakve odluke niti se miješati u odluku pripadnika jačeg spola.

No s obzirom na to kako muškarci odrastaju gotovo cijeli život, na vama je da napravite drugi korak te da pokažete što sve žena može i što to znači pravi partnerski odnos. Ako vam to ne pođe od ruke, možda je vrijeme da potražite nekog tko će vam vratiti istom mjerom - ljubavlju i poštovanjem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju