Od kada je otkrivena Viagra koja je muškarcima itekako pomogla u ispunjavanju seksualnih užitaka ulažu se milijuni kako bi se otkrila mala tabletica koja će isto učiniti za žene. No za razliku od muškaraca kod kojih je sve vrlo jednostavno, kod žena je seksualnost nešto kompliciranija stvar

1. Dani u mjesecu
Želja za seksom kod žena je vrlo promijenjiva. Naime, dokazano je kako žena u sredini menstrualnog ciklusa, točnije u razdoblju ovulacije ima najjači želju za seksom.

Istraživanja su dokazala i kako tijekom navedenog razdoblja žena luči hormon koji čak i muškarci mogu osjetiti te time postaje privlačnija i poželjnija pripadnicima jačeg spola. Upravo u tom razdoblju žena se najlakše uzbudi.

Kada su u pitanju žene i seksualnost, riječ moć ne opisuje novac i društveni status već nešto sasvim drugo

>> GPS za G točku: 10 putokaza za najjači vrhunac

2. Faktor X
Ukusi su različiti i svaka žena, kada je riječ o seksualnoj privlačnosti, ima različite kriterije. No ono na što se ne može utjecati je faktor X - tajna formula zbog koje žene 'padaju' na određene muškarce. U anketi provedenoj na uzorku žena potvrđeno je kako je faktor-X kod svake žene različit.

Većina sudionica ankete kako ih na muškarcima seksualno privlači određeni dio tijela poput ruku, nogu, ramena, stražnjice, pa čak i dlanova, dok je nekolicina visinu, boju glasa, hod ili osmijeh izdvojila kao seksi osobine koje će ih uzbuditi na prvu.

>> 6 razloga zašto padamo na ćelave muškarce

3. Moć
Kada su u pitanju žene i seksualnost, riječ moć ne opisuje novac i društveni status već nešto sasvim drugo. Anketa je pokazala kako žene padaju na šarm i smatraju ga najmoćnijim muškim oružjem.

Smisao za humor, poznavanje bontona, romantika, elokventnost i široko znanje, samo su neki od stvari koje žene smatraju seksi i koje ih u samo sat vremena mogu snažno privući kod muškarca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju