Blagdanska potraga za darovima uvijek se odvija u zadnji tren, a u šarenom papiru ispod bora najčešće se nalaze parfemi, nakit, modeli mobitela na akciji ili kozmetika koju uopće ne koristimo. Donosimo listu stvari koje žene zaista žele!

Čarobni trenutak u kojem će vam partner pružiti prekrasno umotan božićni dar se vrlo lako može pretvoriti u pravu katastrofu. Prvo što morate naučiti je - savladati se. Bijes i frustracija iz razloga što je on opet pogriješio prilikom odabira neka ostanu sakriveni, uvježbajte savršeni osmijeh jer bit blagdana je u zajednički provedenim trenucima i ljubavi koju dijelite. Jezikovu juhu zbog krivog odabira servirat ćete mu u siječnju.

A tako je jednostavno otkriti što žene žele!

Vama i vašim prijateljicama da, no muškarci razbijaju glavu oko toga, a odlazak u blagdanski šoping predstavlja im jedan od najstresnijih trenutaka u godini. Oni će reći da je to zato što smo mi komplicirane, zahtjevne i nikad zadovoljne, a mi se naravno nećemo složiti. Jer smo jednostavne i skromne! Treba nas samo znati pročitati, zar ne?

>> Je li donje rublje najpoželjniji božićni dar?

>> 8 pravila za jeftini šoping bez stresa

Evo što žene ustvari žele...

Prekrasno iskustvo!

Ovo je prvo na listi svih žena. Originalan dar koji će zauvijek ostati u sjećanju može biti romantičan vikend za dvoje u wellnessu, buđenje uz doručak, cvijeće i pjesmu uz koju ste se upoznali ili kratko putovanje ili odlazak na skijanje.

'Isplanirajte nešto čime ćete pokazati da znate koji su naši interesi', poručuje glumica Ashley Greene.

Torba ili torbica!

Još jedna torba je uvijek dobrodošla, bez obzira što muškarci smatraju da ih žene uvijek imaju previše još jedan stvarno ne čini razliku. Mala, velika, jednobojna ili šarena, sve su lijepe , no ukoliko partner uloži dodatni trud i prisjeti se koju  ste tijekom zajedničke šetnje gledali u izlogu trgovine sreći neće biti kraja.

'Uvijek torbica, kod mene se ne može pogriješiti sa Chanelom', jasna je i glasna bila glumica Christina Ricci.

Baš taj parfem!

Da, žene vole pronaći parfem ispod bora, no onaj o kojem maštaju i kojeg vole nanositi na svoju kožu. Svaki parfem nije dobar parfem, a prodavačica u trgovini ne zna najbolje što žene vole!

'Tako je seksi kada muškarac zna pogoditi miris koji mi se sviđa', rekla je ljepotica i anđeo Victorije Secret, Candice Swanepoel.

Donje rublje!

Potrebna je hrabrost za kupnju seksi i udobnog donjeg rublja koji će žene, a kasnije i muškarce baciti u trans. Lijepo donje rublje je uvijek dobro iznenađenje, no prilikom kupovine treba imati na umu da postoji i nešto više od crvene i crne čipke.

'Imam svoj ukus kad je u pitanju donje rublje, no uvijek mi se sviđa vidjeti u što bi me odjenuo moj muškarac', rekla je anđelica Victorije Secret, Erin Heatherton.

Uokvirena fotografija!

To je dar koji će svaku ženu baciti na koljena. Fotografija koja prikazuje naj trenutak koji ste podijelili s partnerom tijekom godine. Lijepo, romantično, pažljivo i tako seksi!

'Savršen dar', tvrdi glumica i model Molly Sims.

Avionska karta!

Oni koji mogu svakako bi trebali pokušati iznenaditi partnericu s ovakvim darom. Žene uživaju u putovanjima, no u ovom slučaju destinacija i nije toliko bitna, osmijeh na lice razvući će pomisao na nekoliko dana koje ćete provesti zajedno daleko od svih i koje je isplanirao muškarac!

'Počastiti se bijegom od stvarnosti, to je genijalan dar', rekla je Chanel Iman.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju