Popularna knjiga među ženskom populacijom 'Fifty Shades of Grey' mnogima je zavrtjela glavom, pa sve više žene i muškaraca uzbuđuju pomisao na prakticiranje sado - mazo seksa...

Zbog najprodavanije britanske knjige u povijesti 'Fifty Shades of Grey' spisateljice E. L. James ljudi sve više žele sado-mazo odnose uključujući vezivanje i dominaciju, baš kao što se u knjizi prikazuje odnos mlade i neiskusne Anastasije Steele i bogatog perverznjaka Christiana Greya.

>> 10 najvećih seksualnih fetiša svih vremena

Mnogi psiholozi govore da štivo ima štetan učinak jer propagira nezdrave veze i odnose, no bez obzira na ta upozorenja istraživanje internetske stranice za spajanje partnera pokazuje da sve više njihovih članova želi tu knjigu pretvoriti - u stvarnost.

>> Linda Evangelista: Drski editorial dostojan samo najhrabrijih

Od 1,6 milijuna članova iz SAD-a, Velike Britanije te Kanade čak 79 posto žena žele biti submisivne, dok 90 posto muškaraca uživa u pomisli da dominira partnericom.

Na osnovi istraživanja ne mogu se donositi konačni zaključci, međutim iznenađujuće velik broj žena iskazalo je želju da budu podčinjene odnosno da prakticiraju seks s dominantnim muškarcem (Agencija VLM).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju