Zbog njegovog humanitarnog rada mediji su ga prozvali Svetim Bonom. No, kako se i od karitativnog rada treba odmoriti, 48.godišnji Bono zaplovio je sa svojom jahtom i zaustavio se u St. Tropezu. Posada na brodu? Bono, prijatelji i dvije tinejdžerice!

Bono i Simon su me nazvali da stižu u Cannes! Izgleda da večeras imamo dogovor!

Na luksuznoj privatnoj jahti 'Cyan' okupilo se neoobično društvo. 48. godišnji Bono Vox, frontmen grupe U2, prijatelj Simon Carmody i dvije pratilje anđeoskih lica - 19. godišnja Andrea Feick i 18. godišnja Hannah Emerson.

Na palubi jahte djevojke su plesale, uživale u koktelima, sjedile na slavnom rokeru i njegovom prijatelji i ukratko svo četvoro su uživali u još uvijek toplim danima.

19.godišnja Andrea je Amerikanka i studentica modnog dizajna, a njezina prijateljica Hannah dolazi iz Engleske. U izjavi za Daily Mail, Andrea je izjavila kako se s Bonom poznaje već nekoliko godina (sad tek ima nepunih devetnaest), no kako njihov odnos nikad nije prešao granicu prijateljstva.

- On je zaista mnogo stariji do mene... ne hvala! Bože, između nas nema ništa. Bono je moj prijatelj i to bi bilo sve. No, neću ulaziti u detalje.

- On je zaista mnogo stariji do mene... ne hvala! Bože, između nas nema ništa. Bono je moj prijatelj i to bi bilo sve. No, neću ulaziti u detalje.

I kako to već biva, znate onu: Tko spava s djecom..., djevojke su odmah fotografije stavile na Facebook i uskoro ih je vidio cijeli svijet, kao i popratni sadržaj.

Naime, Andrea je odmah izvjestila prijatelje sljedeće:
Bono i Simon su me nazvali jučer i stižu u Cannes. Izgleda da imamo dogovor!


Takoa je i bilo. Bono je stavio svoje poznate naočale, naručio koktele za sebe i djevojke u Nikki Beach Baru u St Tropezu, poznatom po 'bitkama šampanjcem' gdje se gosti prolijevaju skupim pjenušcima i zagrljen s djevojkama otišao na 'Cyan'.

Ta luksuzna jahta inače vrijedi 12 milijuna funti, ima šest soba, bazen i sve sadržaje koje takva jahta treba imati i u vlasništvu je Bonovog kolege iz benda i prijatelja Edgea.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju