Mnogi parovi tragaju za formulom koja će osigurati sretan brak, no još nikome nije uspjelo otkriti točne sastojke. Najnovije istraživanje je dalo rezultate koje vrijedi isprobati. Pokušajte s četiri poljupca dnevno i partnerom starijim dvije godine

Tajna je u četiri poljupca dnevno, seksu tri puta tjedno i dobnoj razlici od dvije godine. Do tog zaključka su došli znanstvenici koji su matematičkom preciznošću zaključili da će dva zajednička hobija, tri zagrljaja svaka 24 sata, jedno 'volim te' dnevno i dva romantična obroka mjesečno pomoći održavanju bračne sreće.

Statistike su pokazale kako su najsretniji oni parovi kod kojih je dobna razlika oko dvije godine. Uz to četiri poljupca dnevno i seks tri puta tjedno održati će vatru u braku.

Osim toga, za dugovječan brak važna je i određena dobna razlika među supružnicima. Statistike su pokazale kako su najsretniji oni kod kojih je razlika oko dvije godine.

Ukoliko ste dvojili oko trenutka kada trebate poraditi na djetetu znanstvenici su odgovorili i na to pitanje. Idealno vrijeme je nakon dvije godine i dva mjeseca braka.

Zajednička putovanja, telefonski pozivi i SMS poruke također održavaju vezu među supružnicima, pa u slobodne dane i za vrijeme godišnjeg odmora planirajte odlaske na vikend u kojima ćete se posvetiti jedan drugome te barem jedno zajedničko putovanje u inozemstvo.

Ne zaboravite i na izlaske s prijateljima koji će vašoj vezi dati malo neovisnosti. Znanstvenici preporučuju barem dva izlaska mjesečno.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju