Što je zajedničko Brankici Grdović, Ivani Vrdoljak i Vesni Dragojević? Sve su podnijele križ bračne nevjere pred očima javnosti i odlučile očuvati brak

Bračna prevara je ono što nitko ne bi htio da mu se dogodi. Ipak, kad se i dogodi, svi bismo to htjeli sačuvati daleko od očiju javnosti. No, što onda ako ste javna osoba, i ako za nevjeru doznate iz medija? Dok su supruge nekih poznatih osoba zbog ljubavne izdaje bračnom životu rekle zbogom, druge su stisnule zube, progutale javnu sramotu, oprostile preljub i tako sačuvale brak.

'Kad žene opraštaju, onda je puno više toga u pitanju, u pitanju je život kakvog ona poznaje, u pitanju je način života, kako žive djeca s ocem i s majkom. U pitanju je ljubav koja je vjerojatno još uvijek prisutna', izjavila je psihoterapeutkinja Nataša Barolin Belić.

Za broj 1 prevaru i oprost u Hrvatskoj definitivno su zaslužni Tanja i Goran Ivanišević. Krajem 2006. proslavljeni tenisač uhvaćen je u preljubu s voditeljicom Vanjom Halilović. Kad je shvatio da mu nema izlaza, Tanji se javno ispričao. I upalilo je. Onu mu je sve oprostila, a u svibnju prošle godine, par se i vjenčao.

Brak Ivaniševićevih danas se čini jači no ikad, Tanja i Goran na svim se društvenim događanjima pojavljuju u paru.

Puno teži križ morala je podnijeti supruga Mladena Grdovića. Njegovu aferu s mlađahnom Zadrankom, Brankica je podnijela stoički. Na kraju je prihvatila i djevojčicu koja je rođena iz suprugove izvanbračne veze.

Brankica i Mladen ne odustaju u namjeri da jednoga dana imaju i zajedničko dijete, a o njegovoj izvanbračnoj kćeri brinu se oboje.

Supruga broj 3 koja je prešla preko preljuba je Ivana Vrdoljak. Iako ju je Goran Višnjić prevario sa Šibenčankom Mirelom Rupić, ona je cijelo vrijeme ostala uz njega. Iako, ni Ivana, ni Goran ne žele čuti za izvanbračno dijete koje je glumac dobio s tadašnjom ljubavnicom.

'To je sigurno puno teže, zato što tu postoji jedan novi život koji jednostavno raste kao stalni pokazatelj što je vaš suprug učinio', smatra Nataša Barolin Belić, psihoterapeutkinja.

Aferu svog supruga uspješno je preživjela i Vesna Dragojević. Saznanje da ju je Oliver varao s Brankom Marić Mutti, izbacilo ju je iz takta. 'Oliver je bio moja ljubav...', izjavila je Mutti. Ipak, Vesna je pod svaku cijenu odlučila spasiti brak. Bez dlake na jeziku prozvala je davnu suprugovu ljubavnicu.

'Mislim da nije nikada dobro vrijeđati druge ljude, ako je to još pred kamerama, ako je to još pred fotoaparatima, onda to još ima nekakvu dodatnu težinu, jer onda to puno više ljudi sazna', izjavila je Nataša Barolin Belić.

Supruga Tonija Cetinskog, Ivana Nobilo, također je imala veliko srce. Samo četiri mjeseca nakon njihova glamuroznog vjenčanja, pojavile su se fotografije na kojima se Toni ljubi s nepoznatom plavušom. Ivana je tvrdila kako je riječ o fotomontaži.

'Fotografirali smo se kao što se fotografiram par tisuća puta. Ne znam, ako svaki put izađe ovako da sam s osobom bio ako sam se fotografirao, onda sam jako skandalozan', riječi su kojima se opravdao Tony Cetinski.

Barolin Belić taj je slučaj prokomentirala riječima: 'Ja mislim da ga supruga poznaje bolje nego mediji, i ako je ona rekla da je sigurna da se to nije dogodilo i da je to fotomontaža, onda sam ja sklona njoj vjerovati.'

Bilo da je riječ o poznatim ili nepoznatim osobama, sasvim je jasno da se naše mišljenje, kao pasivnih promatrača, ostaje u drugom planu. Hoće li žena oprostiti nevjernom suprugu, ili suprug nevjernoj ženi samo je njihov izbor. Ne propustite pogledati video prilog InMagazina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju