Mnoge stvari u muško ženskim odnosima su nepoznanica, no jedno je sigurno, žene će teško zaboraviti loše poljupce, no loš seks je prvi na listi stvari koje se jednostavno ne zaboravljaju

Iako na prvi pogled mnoge pripadnice ljepšeg spola djeluju plaho gotovo sve vole vatreni seks. I dok muškarci samo puno pričaju, žene su ozbiljne.

Jedno istraživanje je pokazalo kako bi 70 posto ispitanih žena radije provelo jednu noć s muškarcem koji će im priuštiti strastveni i nezaboravan seks nego prakticiralo šest mjeseci osrednjeg seksa.

Muškarci koji su se skloni zadovoljiti onime što dobiju trebali bi se zapitati koliko su njihove partnerice zaista sretne sa seksualnim životom.

Mašta, iznaneđenja i čvrsta ruka dobro bi došli u gotovo svakoj vezi. Kada je seks u pitanju žene ne vole rutinu na koju muškarci u najvećem broju slučajeva pristaju.

Isklesano tijelo privlači žene, no većina bi ih ipak radije odabrala muškarca s lijepim lice nego savršenim tijelom. I pivski trbuščić prolazi, no dlakva leđa će definitivno otjerati svaku ženu.

Žene vole glatka tijela, a čak 75 posto bi radije bilo s frajerom bez ijedne dlake na tijelu nego s izrazito dlakavim muškarcem.

Jedna od stvari koja pali žene je i moć. Čak 50 posto ispitanica bi otišlo u krevet sa svojim šefom bez obzira na njegov izgled.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju