Uzmemo li u obzir da muški orgazam u prosjeku traje pet sekundi vaše će partnere, a i vas oduševiti podatak da je uz prave pokrete, malo ljubakanja i tri hormona taj isti orgazam moguće produljiti na trideset sekundi. Kako? Čitajte dalje?

Istraživanja su pokazala kako je produljeni orgazam moguć, piše časopis Cosmopolitan te dodaje kako je metoda ustvari samo produljena predigra. S malo truda, dakle vaš partner će umjesto 5 uživati 30 sekundi, dakle šest puta više.Vrijedi pokušati, zar ne?

Odlučite li se okušati dovoljno je slijediti tri koraka: potaknuti prljave misli, mučiti ga dodirima te primijeniti stani-kreni trik.

>> Što intimna frizura otkriva o njezinoj vlasnici?

>> 4 maštovite igrice koje će poboljšati seks

Kako bi potaknuli njegove prljave misli sa zavođenjem započnite odmah nakon buđenja, šapućite mu na uho zločeste riječi, dajte mu naslutiti što će mu se dogoditi taj dan i pokažite mu početak striptiza koji ćete samo za njega otplesati po povratku s posla. Tako će imati o čemu razmišljati cijeli dan, a kako bi bili sigurni da to radi podsjetite ga snimkom na kojoj uzdišete od želje za njim i jako seksi e-mail porukom. U ovom djelu rade hormone testosteron i dopamin.

>> Koliko traje ženski orgazam?

Kada se konačno dokopate spavaće sobe ili nekog drugog mjesta na kojem volite voditi ljubav izludite ga prstima, usnama i grudima. Hormonima se pridružuje oksitocin koji u kombinaciji s testosteronom i dopaminom pojačava užitak. Ne zaboravite kako vaš put prema partnerovim genitalijama mora trajati što duže. To će pojačati užitak!

I na kraju da bi orgazam uistinu potrajao 30 sekundi ili za početak barem dulje od 6 sekundi odigrajte igru kreni-stani-kreni-stani koja će pojačati uzbuđenje. Taj postupak ponovite barem tri puta, no ne zaboravite stati kada se partner približi vrhuncu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju