Muškarci su vrlo jednostavna bića, posebno kada je riječ o lijepim ženama i seksu. I dok pripadnice ljepšeg spola dobro izanaliziraju situaciju prije nego donesu odluku da je baš on taj s kojim bi željela ići do kraja, muškarci to rješavaju u samo tri koraka. Doznajte kako u tri koraka zavesti frajera

1. Crvena boja
Ne, nije riječ o mitu već o istini koja je vrlo jednostavna. Crvena je simbol strasti i seksepila pa će tako svaki muškarac vrlo lako 'pasti' na crveni ruž, haljinicu ili top.

>> Muškarci priznali što ih najviše pali

2. Dekolte ili noge
Ukusi se razlikuju no jedno je sigurno - žensko tijelo je nešto čemu ne može odoljeti niti jedan muškarac. Decentan dekolte, gola ramena ili koljena mogu biti vrlo snažno oružje. No kako u svemu ostalom, tako i u igri sa seksualnosti nikako ne bi smjele pretjerivati jer manje je više, a mašta radi svašta.

>> 4 legendarne poze u 'pomaknutom' izdanju

3. Štikle
Osim što ih žene obožavaju, muškarcima su neodoljive. Ženska štikla je definitivni broj jedan kada je riječ o zavođenju. Elegantna cipela s visokom potpeticom izdužuje noge i čine ih privlačnijima, a muškarci ih smatraju ženstvenima i izrazito seksi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju