Iako zvuči nemoguće no dovoljno je samo 5 minuta da svog partnera pretvorite u tempirani bombu koji vas želi cijelim tijelom. Iskoristite svoju ženstvenost i krenite u akciju za što su vam potrebna samo 3 lukava trika koje možete iskoristiti u noćnom klubu, restoranu, plaži ili kad god se zaželite njegovih dodira


1. Pogled
Kada je riječ o zavođenju pogled je prvo što može otkriti jeste li zainteresirani za nešto više. Bilo da ste u noćnom klubu, na večeri ili nekom drugom javnom mjestu iskoristite 'gužvu' i pokažite mu što želite. Koketiranje pogledom najjači je adut svake žene.

Kada je u pitanju zavođenje neka vaše tijelo bude vaše najmoćnije oružje

>> 5 dobrih starih poza u seksu na puno bolji način

2. Signali
Signali koji govore 'želim te' vrlo su moćni, a na vama je da odigrate pravu kartu. Igra s kosom, lizanje usana, grickanje slamke, čaše ili voća ili pak šaptanja na uho također su dobro došli u javnosti jer ako ih pametno iskoristite riječi nisu potrebne.

>> Otkrivamo tajne koje skrivaju ženske grudi

3. Vizual
Bilo da se radi o novom partneru ili stalnoj vezi povremeni začini na vašem tijelu mogu rasplamsati strasti u trenu. Odjenite nešto seksi, odaberite najizazovnije donje rublje koje će diskretno izviriti ispod haljinice, a ako ste dovoljno hrabre usudite se izaći bez gaćica i strast je zagarantirana. Neka vaše tijelo bude vaše najmoćnije oružje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju