Hoćemo li ostvariti bolje ljubavne rezultate ako prilazimo curama sami ili u društvu prijatelja? Oko ove dvojbe stručnjaci se ne mogu složiti. Mišljenja su polarizirana: samostalan i timski pristup ženama imaju gotovo jednaku potporu. Naravno, u kasnijim fazama zavodničke misije ''pomoćnici'' ti mogu samo smetati, to je svima jasno.

No, trebaju li ti na početku pitanje je na koje nije lako dobiti jednoznačan odgovor. Obje varijante imaju prednosti i nedostatke, i teško je odlučiti koji pristup favorizirati.

Samostalni uleti upotrebljivi su svugdje: na poslu, u gradu preko dana, na bilo kojem okupljanju ili tijekom večernjih izlazaka. Idealna meta takvih uleta svakako su cure koje također nemaju društva, jer kod njih nije ni moguć drukčiji pristup

Samostalno...

Muškarac koji samostalno prilazi željenoj djevojci time pokazuje da ima samopouzdanja i da je odlučan, što je veliki plus. Samostalni baritelji imaju odlike pravih zavodnika: nije ih strah, opušteni su i spremni riskirati. Društvene kočnice njih ne sputavaju.

Oni znaju da muškarac mora biti osvajač i da bez truda nije moguće ostvariti svoje snove. Svjesni su uloge mužjaka u današnjem svijetu i ne mogu ih izbaciti iz takta ni razni negativni utjecaji koji dolaze sa svih strana, a cilj mi je sputati naše zavodničke potencijale. Riječ je o pobjedničkoj taktici, no ona nije za svakoga.

Samostalni uleti upotrebljivi su svugdje: na poslu, u gradu preko dana, na bilo kojem okupljanju ili tijekom večernjih izlazaka. Idealna meta takvih uleta svakako su cure koje također nemaju društva, jer kod njih nije ni moguć drukčiji pristup.

Kad su u pitanju grupe djevojaka ili mješovita društva, samostalan pristup također može donijeti vrhunske rezultate, i mnogi zavodnički stručnjaci upravo favoriziraju ovu varijantu: sam uletiti u veće društvo.

Međutim, solo ulet grupi cura definitivno nije za svakog. Ako ga izvedeš nespretno ili nesigurno, obično završi totalnim debaklom.

Zapravo, uletiti sam nije nimalo lako. Bez potpore alkohola jako malo muškaraca ima hrabrosti samostalno ulijetati tijekom večernjih izlazaka, pogotovo ako nemaju na raspolaganju neki situacijski ulet. Preko dana da ni ne spominjem.

Potrebno je mnogo odlučnosti i besprijekorna vjera u sebe da bi se samostalno prišlo curi na kvalitetan način. Zbog toga bismo mogli reći da ovaj pristup definitivno nije za početnike niti za nekog tko ima problema sa samopouzdanjem.

U duetu...

Među profesionalnim bariteljima prilično je cijenjen ulet u duetu. Mnogi ga smatraju optimalnim tijekom večernjih izlazaka.

Za pomoćnika koji zajedno s tobom kreće u akciju koristi se u engleskom jeziku termin ''wingman'', a kod nas bismo ga mogli nazvati ''timski kolega'', po uzoru na auto-moto sportove. Zajedničkim snagama vaš je cilj slomiti otpor protivnika i doći do ljubavnih rezultata.

Cijeli post možete pročitati na Stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju