Victoria je pod stresom zbog suprugovog odlaska u Milano, a to najbolje pokazuje odabirom odjeće. Pokrivena kapom i velikim naočalama pokušala je prikriti iscrpljenost i tjeskobu koju osjeća zbog Davidove odluke da obitelj živi razdvojeno

Victoria Beckham ukrcala se na avion u crnoj  kožnoj jakni i čizmama s visokom petom, na glavu je stavila crnu kapu sa šiltom te lice prekrila velikim tamnim naočalama.

Teško da je takva kombinacija udobna za dugi let avionom, no izgleda kako Beckhamova supruga ima puno toga za sakriti.

Victoria želi spriječiti Davidove nove afere i teško se nosi s njegovim odlaskom u Italiju.

Jakna koju potpisuje Bellstaf vrijedna je tisuću funti, a uz čizme Christiana Louboutina i skupu crnu torbu bivša spajsica teško da je mogla reći kako nema ništa za prijaviti na carini.

Victoria je putovala iz Los Angelesa u London gdje će se na domaćem tlu pokušati pomiriti s činjenicom kako će njezin suprug uskoro zaigrati za talijanski klub AC Milan.

Davidova odluka će ponovo razdvojiti obitelj, a Victoria jako dobro zna da izreka 'daleko od očiju, daleko od srca' itekako vrijedi.

Izvori bliski paru tvrde kako se loše nosi s njegovim poslovnim potezom i vrši pritisak na Davida koji joj je morao obećati kako će joj se povjeriti ukoliko mu za oko zapne druga žena.

Posh je odlučna u namjeri da ovaj put spriječi takve stvari.

'Posh se teško nosi s činjenicom da će obitelj biti razdvojena. Pati od tjeskobe i ima problema sa spavanjem i prehranom' tvrde prijatelji poznatog para.

Beckhamova supruga se boji ostati sama pa se David trudi napraviti sve kako bi se ona i njihovi sinovi osjećali sigurno kada on ode u Milano.

Izgleda kako će David morati biti jako oprezan zapne li mu za oko koja zgodna Talijanka. Victoria ovaj put možda neće imati razumijevanja za njegove izlete.


 


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju