Da je zagrljaj bivšeg partnera najbolja utjeha priznala je polovina od tisuću muških i ženskih ispitanika koji su otkrili da seks s bivšim partnerima nastavljaju prakticirati najčešće zbog nedostatka intimnosti i osjećaja usamljenosti

Najnovije istraživanje pokazalo je kako žene i muškarci prakticiraju seks s bivšima u jednakoj mjeri, iako žene više vjeruju da će time oživjeti ugasle strasti.

>>5 tajni koje vam muškarac nikada neće otkriti

Rezultati stranice za spojeve SeekingArrangement.com koja je naručila istraživanje otkrili su da se 31 posto žena s bivšim partnerom upušta u odnose jer se nadaju da će time oživjeti vezu. Čak 43 posto njih održava odnose iako istovremeno traže novog ljubavnika, dok je to isto izjavilo 47 posto muškaraca, piše Daily Mail.

>>5 stvari u seksu koje se žene srame tražiti

Razlozi za seks s bivšim, osim općeg nedostatka intimnosti, su mnogobrojni, ali na vrhu ljestvice ipak su pretjerano konzumiranje alkohola, flert na facebooku ili slučajan susret za vrijeme noćnog izlaska.

Praksa je pokazala kako pokušaji oživljavanja starih strasti najčešće završe bezuspješno. Neki slavni parovi poput Demi Moore i Ashtona Kutchera, te Cheryl Cole i njezinog supruga nogometaša Ashleyja Colea, nakon razvoda su se ponovno upustili u vezu dajući svojoj ljubavi drugu šansu. No njihovi pokušaji nisu uspjeli i ubrzo su prekinuli sve kontakte. (Agencija VLM)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju