Zvijezda burleske, seksepilna Dita Von Teese nema nikakvu namjeru pomiriti se s bivšim suprugom Marilynom Mansonom, jer je, kazala je, potpuno okupirana s čak tri nova ljubavnika!

Seksi Dita Von Teese ponovno je otvorila srce i priznala kako je nakon razvoda braka od Marilyna Mansona uspjela nastaviti sa svojim životom.

Upravo sam u vezi s tri muškarca. Svi se nalaze na različitim krajevima svijeta... To je moj najveći grijeh... žongliranje muškarcima, kazala je Dita

- Neko vrijeme je pokušao ostvariti kontakt sa mnom. Pokušao se ispričati, tražio je oprost i priznao svoju pogrešku. Rekla sam mu - dobro, dobro, reci što trebaš kako bi se osjećao bolje, kazala je Dita.

36. godišnju zvijezdu i vjerojatno najpoznatiju slavnu striptizetu, Marilyn je ostavio zbog glumice Evan Rachel Wood koja mu je poslije postala djevojka.

Nakon prekida veze pokušao se vratiti Diti, no bivša supruga mu to nije oprostila, te je uskoro podnijela zahtjev za razvod zbog 'nepomirljivih karakternih razlika'.

- Upravo sam u vezi s tri muškarca. Svi se nalaze na različitim krajevima svijeta... To je moj najveći grijeh... mislim na žongliranje muškarcima, kazala je Dita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju