Katarina Radivojević žali se da više nema dobrih frajera, Indira iz Colonije isto plače da je usamljena. Znaju one, uhvatiti pravoga muškarca iz dana u dan je sve teže, još ako hoćete da je taj jako pametan, nježan, lijep i bogat, izbor je sužen

Već dugi niz godina slušamo kako su nogometaši Slaven Bilić i Davor Šuker jedni od najpoželjnijih hrvatskih neženja no napokon se i to promijenilo. Iako su obojica trenutačno neoženjeni, s takvih lista izgurali su ih neki novi klinci.

Red Carpet je u jednu prostoriju zatvorio četiri pametne i sposobne poznate Hrvatice te pred njih stavili težak izazov.

Od pet ponuđenih sportaša, glazbenika, arhitekta i političara morali su sastaviti listu najnovijih hrvatskih neženja, i to pod budnim okom novinarke Ive Babić.

Kako ne bismo bili subjektivni, izazov da se izabere najpoželjniji neženja postavljen je pred četiri, svake u svom poslu uspješne samosvjesne i nadasve pričljive žene: Sježanu Mehun, Lanu Vukičević, Ivanu Popović i Žanamari Lalić.

One su morale izabrati između dvadesetosmogodišnjeg vaterpioliste Vanje Udovičića, dvadesetčetvorogodišnjeg nogometaša Ante Rukavine, dvadesetdvogodišnjeg glazbenika Ivana Huljića, tridesetogodišnjaka, arhitekta Ante Vrbana i političara Davora Bernardića.

Ženski žiri je vrlo kratko vijećao i svaki od pet neženja dobio je ocjenu od jedan do pet, a pobjedu je odnio Ante Vrban.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju