Ako niste znali bodybuilderi su ponovno su u modi. Prsa, trbušnjaci, bicepsi i leptir riječi su koje gotovo svakoj ženi podižu temperaturu i rasplamsavaju maštu. Otkrivamo zašto žene više vole isklesane Apolone od nasukanih kitova

Nabildana muška tijela privlače ženske poglede i rasplamsavaju maštu.

Isklesana muskulatura u današnje vrijeme obavezna je oprema bilo da govorimo o onoj svjesnoj ili nesvjesnoj razini razmišljanja.

Seksologinja Nataša Barolin Belić ističe kako nas nesvjesna, odnosno nagonska razina vuče da pronađemo snažnog muškarca s kojim možemo imati zdrave potomke.

'Mišići i pločice su marketinški dodatak koji je trenutno u modi i utječe na naše želje, ali samo na prvi pogled', ističe seksologinja dodajući kako nakon upoznavanja važniju ulogu imaju druge osobine.

Razumijevanje, tolerancija, iskrenost i smisao za humor ipak su stvari koje značajno utječu na odabir idealnog partnera.

No ne smije se zanemariti niti umijeće vođenja ljubavi. Ima li muškarac dovoljno kondicije da izdrži eksperimente unutar seksualnog odnosa svakako je to za njega još jedan veliki plus.

>> Top 5 najseksepilnijih muškaraca na svijetu

>> Matthew i Jake: Seks, mišići i znoj

S obzirom kako su mediji odgovorni za činjenicu da žene više vole Apolona od nasukanog kita, bodybuilderi su ponovno u modi.

Isto tako, žene će se sigurno razveseliti kada čuju kako je priča o malom ljubavnom mišiću koja se veže za nabildane muškarce samo običan mit.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju