Razlozi zbog kojih vodimo brigu o svom tijelu su jasni, no jeste li znali da vježbom možete razgibati i ojačati intimne dijelove tijela. I dok redoviti odlasci u teretanu rade čuda za naše tijelo i duh zamislite što trening određenih dijelova može učiniti za vaš seksualni život


Sportska aktivnost i svakodnevno razgibavanje pomažu da se osjećamo i izgledamo dobro, a to nam daje sigurnost koja pomaže i u seksualnom životu.

Dodamo li tome i gimnastiku intimnih dijelova tijela koja se izvodi u tišini doma, eventualno uz pomoć partnera te bez upisnina i članarina vaš seksualni život će poprimiti drugu dimenziju.

>> 4 velike zablude o predigri

Nakon samo nekoliko treninga intimnih dijelova tijela žene puno lakše postižu orgazam, a on je intenzivniji i lakše ga je kontrolirati. Žene su često sklone optuživati muškarce ukoliko ne postignu užitak, no istina je da i najmanji penis dodiruje stjenke vagine i može pružiti zadovoljstvo.

Ukoliko se događa suprotno vrijeme je da poradite na tonusu vaših mišića i konačno počnete uživati bez obzira ima li vaš partner malog ili velikog.

Dobrobit ovih vježbi osjetit će i partneri. Pravilnim kontrakcijama vagine oko partnerovog spolovila priuštit ćete mu nezaboravan užitak.

>> 10 najvećih seksualnih fetiša svih vremena

Vježbe za vaginalne mišiće
Vježbe su nazvane po dr. Arnoldu Kegelu koji ih je prvi deklarirao kao preporučljivu praksu za žene i njihove rodnice. Naučite ih na jedini i jednostavan način, i to prilikom uriniranja. Da naučite izolirati prave mišiće, probajte mlaz tokom uriniranja nekoliko puta zaustaviti i zadržati prije nego ga ponovno ispustite.

Kada to usavršite, vježbu možete izvoditi i “na suhom”. Recimo sada dok sjedite pred kompjutorom. Probajte stisnuti mišiće kao da bi zaustavljale urin te ih ponovno opustite. To napravite deset ili dvadeset puta barem pet puta dnevno. Preporučljiva mjera za dr. Kegela bilo je 200 grčenja na dan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju