Danas je seks važan dio svake duge i sretne veze, no nekada nije bilo tako. Seks je bio bolna obaveza koju je žena morala izvršavati. Davne 1894. jedna je žena napisala knjigu savjeta za mlade supruge, oni su danas, naravno, neprimjenjivi


Police u knjižarama danas su prepune vodiča za dobar seks te knjiga sa savjetima kako postići bolji i jači orgazam. Nekada su takve stvari bile zabranjene, a u pisanom obliku su se mogli naći savjeti 'kako izbjeći seksualne odnose'. 

Vikarova žena Ruth Smythers tako je 1894. godine napisala knjigu punu savjeta koji će pomoći mladim suprugama da izbjegnu tu besmislenu bračnu obavezu. Glavni savjet je bio: dajte malo, dajte rijetko i povrh svega budite škrti!

U današnje vrijeme smiješni savjeti, tada su ženamam bili od velike pomoći. Čitajte i uživajte!

Nekada je zvučalo ovako: dajte malo, dajte rijetko i povrh svega budite škrti, dok je danas: preuzmite inicijativu i uživajte.

1. Mudra supruga pristati će na najviše dva odnosa u tjednu, a kako vrijeme prolazi poraditi će na tome da oni postanu još rijeđi. Pomoći će izmišljena glavobolja, pospanost i razne bolesti.

2. Muškarci su pervertiti i ukoliko im dopustite izvesti će normalan čin u nenormalnom položaju. Također će pokušati ljubiti cijelo ženino tijelo te nagovarati nju na isto.

3. Sebični muž će pokušati iskoristiti svoju suprugu zato se držite pravila 'dajte malo, dajte rijetko i povrh svega budite škrti' inaće bi se vaš pošteni brak mogao pretvoriti u prave orgije.

4. Muškarci imaju potrebu uživati u miru nakon što je čin seksa završen. Zadaća supruge je da mu to onemogući jer bi ih to u protivnom moglo ohrabriti da pokušaju ponovo.

5. Mudra supruga mora paziti da nikada ne izloži svoje golo tijelo suprugu te voditi računa da i on ne učini isto.

6. Ženinu pamućnu spavaćicu i mušku pidžamu nije potrebno skidati za vrijeme čina.

7. Prilikom odlaska na spavanje žena mora ugasiti sva svijetla u sobi i ne ispuštati nikakve zvukove jer bi tako mogla ohrabriti supruga da joj se približi. 

8. Mudra supruga nikada ne razgovara sa suprugom o seksu, ne pokazuje mu svoje golo tijelo i ne gleda s njim golišave fotografija. On bi to mogao iskoristiti ukoliko mu dopustite.

9. Pokuša li muškarac suprugu poljubiti u usta, ona se mora izmaknuti kako bi poljubac završio na obrazu. Pokuša li joj zadignuti haljinu, ona mora ustati i ispričati kako mora obaviti nuždu.

10. Pokuša li muškarac zavesti suprugu lascivnim pričama, mudra supruga će mu odmah postaviti pitanje vezano uz kućanstvo.

11. Supruga mora biti tiha za vrijeme čina i ni pod kojim okolnostima ne smije ispustiti ni zvuk.

12. Mudre supruge uvijek izmišljaju nove metode odbijanja. Prigovaranje prije spavanja je provjerena metoda, primjenite je sat vremena prije odlaska na spavanje.

13. Do desete godišnjice braka žene uspiju zatrudniti što znači da je došao kraj svim suprugovim maltretiranjima. Tada su dgoj djece i društvena norma ono što će muškarca zadržati kod kuće.

Današnji savjeti za žene zvuče otprilike ovako: preuzmite inicijativu, to će oduševiti partnera, nikada ne recite ne seksu i uživajte u svim dijelovima svog i njegovog tijela.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju