Ukoliko ste u potrazi za načinom na koji ćete vratiti tijelo u formu te se rješiti šlaufova nakupljenih tijekom blagdana možda je najbolje riješenje vođenje ljubavi. Najpovoljnije sigurno je!

Istraživanja su pokazala kako čak 48 posto ljudi neće obnoviti svoju članarinu u fitness centru ove godine i to zahvaljujući recesiji i blagdanskom šopingu.

Isto istraživanje stranice sextoys.co.uk je pokazalo kako će se 36 posto ispitanika rado okrenuti pojačanom vođenju ljubavi kako bi nadoknadili vježbanje i istesali liniju.

Iako 41 posto ispitanika ne uspoređuju seks s aerobnom aktivnošću koja topi kalorije, no istina je da što više uložite, više će vam se i vratiti.

>> Čak 80 posto žena glumi orgazam. A vi?

>> 19 erogenih zona koje ga dovode do ludila

Seks svakako nije najučinkovitiji način, no uz topljenje masti i gubitak kalorija on povezuje partnere i ima pozitivan učinak na zdravlje i raspoloženje.

Ukoliko upotpunite često vođenje ljubavi, a pritom mislimo na barem četiri puta tjedno, s malo čučnjeva i nekoliko tura trbušnjaka te pokojom dugom šetnjom u partnerovom društvu rezultat će biti dobra linija i poprilična ušteđevina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju