Vrsta uleta ili kako prići curi

Podijelite na

Verbalni uleti najpopularniji su način prilaženja djevojkama. Malotko ih nije isprobao u svojem životu. Uleti riječima upotrebljivi su svugdje. Osim na podiju u disko-klubovima, gdje trešti glasna muzika, u svim drugim situacijama oni su definitivno najbolje rješenje kako se približiti curi

Autor : Blog.hr Objavljeno: 1.11.2008 / 14:54

No, ne donosi svaki verbalni ulet uspjeh, dapače. Potreban je kvalitetan izbor riječi da bismo uspješno započeli komunikaciju.

"Kreativni ili spontani uleti smišljaju se na licu mjesta, i nakon toga isprobavaju na željenoj djevojci"


Osnovna podjela verbalnih uleta jest na kreativne i šablonizirane. Kreativni ili spontani uleti smišljaju se na licu mjesta, i nakon toga isprobavaju na željenoj djevojci.

Blic test i odgovori na ono što se niste usudili pitati

Za razliku od njih, šablonizirani se uleti uče od drugih ljudi. Obično su na glasu kao jako kvalitetni, no treba biti oprezan s njima, jer ti se može dogoditi da zbog prečeste upotrebe istog uleta postaneš dosadan kao papiga, koja uvijek ponavlja iste riječi.

Jezik je iznimno kreativno područje, pa tako i sfera verbalnih uleta. Bezbroj je kvalitetnih rečenica koje možeš osmisliti i upotrijebiti kao ulet, što čini bariteljsku misiju jako zabavnom.

No postoje određene skupine kvalitetnih i nekvalitetnih uleta, koje stručnjaci razlikuju.

Više pročitajte na Stifmeisterovom postu

Pročitajte još o ...

Zadovoljna.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Zadovoljna.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Zadovoljna.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se