Verbalni uleti najpopularniji su način prilaženja djevojkama. Malotko ih nije isprobao u svojem životu. Uleti riječima upotrebljivi su svugdje. Osim na podiju u disko-klubovima, gdje trešti glasna muzika, u svim drugim situacijama oni su definitivno najbolje rješenje kako se približiti curi

No, ne donosi svaki verbalni ulet uspjeh, dapače. Potreban je kvalitetan izbor riječi da bismo uspješno započeli komunikaciju.

Kreativni ili spontani uleti smišljaju se na licu mjesta, i nakon toga isprobavaju na željenoj djevojci


Osnovna podjela verbalnih uleta jest na kreativne i šablonizirane. Kreativni ili spontani uleti smišljaju se na licu mjesta, i nakon toga isprobavaju na željenoj djevojci.

Blic test i odgovori na ono što se niste usudili pitati

Za razliku od njih, šablonizirani se uleti uče od drugih ljudi. Obično su na glasu kao jako kvalitetni, no treba biti oprezan s njima, jer ti se može dogoditi da zbog prečeste upotrebe istog uleta postaneš dosadan kao papiga, koja uvijek ponavlja iste riječi.

Jezik je iznimno kreativno područje, pa tako i sfera verbalnih uleta. Bezbroj je kvalitetnih rečenica koje možeš osmisliti i upotrijebiti kao ulet, što čini bariteljsku misiju jako zabavnom.

No postoje određene skupine kvalitetnih i nekvalitetnih uleta, koje stručnjaci razlikuju.

Više pročitajte na Stifmeisterovom postu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju