Uživanje među plahtama ponekad je potrebno začiniti nekim novim pokretima, pozama i igricama. Ukoliko ste se pitale što i kako učiniti, zavirite među iduće retke i pripremite se za vrući vikend s partnerom!

Jutro je dio dana kada ste najodmorniji pa ga je i najbolje iskoristiti za akciju. Odvucite partnera pod tuš i uzmite stvar u svoje ruke. Vruća vod bit će vam odličan saveznik koji će dodatno zagrijati atmosferu.

>> Što žene pali više od seksa i šopinga?

>> U samo 5 koraka do super seksa

Iskoristite kozmetičke preparate kojima njegujete svoje tijelo. Mirisna ulja za tijelo u kombinaciji s lubrikantima izludit će partnera i vas, a cijela će situacija biti jako skliska i vlažna!

Kuhinja je mjesto u kojem se vikendom zadržavate nešto više nego u danima tjedna. Zbog više slobodnog vremena uživate u pripremi omiljenih recepata. A što kažete na izmjenu sastojaka? Pod izlikom da vam treba pomoć dovucite partner u kuhinju, skočite na radnu ploču i otkrijte mu da ste 'izgubile' gaćice.

Ne podcjenjujte afrodizijak koji se zove partnerovo ime. Kad osjetite da se približavate vrhuncu počnite ga ponavljati, sve brže i brže uz kratke prekide stenjanjem. To će ga natjerati da se osjeća kao Bog.

Tri magične riječi koje pale kod svakog muškarca su brzo, glasno i žestoko. S tim jednostavno ne možete pogriješiti!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju