Iako nitko ne bira posao da bi pomoću njega imao više uspjeha kod žena činjenica je da postoje zanimanja koja povećavaju šanse. Biti zaposlen i uspješan definitivno pomaže u ljubavnom životu, a pojedina zanimanja nude i više od toga


Visoko na popisu nalaze se doktori, bogati i slavni, konobari i profesori.

Valja odmah reći da najveće ljubavne i seksualne blagodati donose zanimanja koja su vezana uz showbizz ili ogroman novac. Biti poznat, tj. redovito pojavljanje u medijima diže zavodničku karijeru do neba.

Nikako ne smijemo zanemariti moć uniformi. Mnogo se žena pali na vojnike, ali i na zaštitare, te policajce. Ni vatrogasci nisu bez svojih aduta.

Što se zavođenja tiče, konobarenje je jako zahvalan posao. Konobari su jako cijenjeni među curama, pogotovo ako su pijane vikendom navečer. Naravno, ključ uspjeha za konobara je naći posao u nekom kafiću ili klubu koji je popularan i gdje dolazi mnogo veselih i slobodoumnih djevojaka.

Žene se jako pale na spasioce. To zanimanje im imponira, i valjda im kroz glavu prolazi misao 'Wow! On je spasioc! On super pliva i spašava ljude!' kad vide jednog od njih. Zbog toga i oni najsmotaniji momci među njima imaju velike uspjehe svakog ljeta. Vrlo je teško naći spasioca koji je i dalje djevac nakon par godina rada.

Biti profesor je odlična varijanta. Studentice svake akademske godine izgledaju sve bolje i bolje, a na profesore se pale oduvijek, pod uvjetom da su mladi, zanimljivi, šarmantni i karizmatični.

Da bi netko postao doktor medicine potrebno je mnogo odricanja i muke. Nije ni kasnije lakše, jer težak je to posao. Jedina nagrada za tvoje odricanje enormno je poboljšanje seksualnog života. Doktori su veliki ševci, budući da medicinskim sestrama jako imponiraju, pa im se one s guštom podaju gotovo svaki dan.

Što se zavođenja tiče, konobarenje je jako zahvalan posao. Konobari su jako cijenjeni među curama, pogotovo ako su pijane vikendom navečer.

Nikako ne smijemo zanemariti moć uniformi. Mnogo se žena pali na vojnike, ali i na zaštitare, te policajce. Ni vatrogasci nisu bez svojih aduta. Serija ''Vatreni dečki' jako im je digla dionice. Neki smatraju da i ZET-ovi kontrolori mogu jako dobro iskoristiti svoj položaj, u seksualne svrhe. Mornari su u obalnim krajevima iznimno popularni.

Bilo da se baviš slikarstvom, kiparstvom ili nekom drugom umjetnošću, čekaju te sigurno dvije stvari: težak put do uspjeha i moguće siromaštvo, ali i brojne napaljene djevojke koje već stoljećima obožavaju umjetnike.

Smatra se da dobre izglede imaju i majstori (automehaničari, vodoinstalateri, roletari, monteri klima i drugih uređaja), koji dolaze doma ili pomažu ženama koje su ovisne o njihovoj pomoći. Ipak, dojma sam da će oni lakše do seksa u malo primitivnijim sredinama. Svejedno, još nikad nisam upoznao majstora koji nema uspjeha sa ženama.

Cijeli post možete pročitati na stifmeisterovom blogu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju