Čini se kako žene mogu biti i kućanice i seks bombe. Nedavna istraživanja pokazuju kako se žene odmah poslije seksa čim muškarac okrene leđa i zahrče, iskradaju iz kreveta i čiste po kući.

Nedavna istraživanja o muško ženskim odnosima otkrila su kako je san svakog muškarca da mu žena, nakon što ga zadovolji ispegla košulje i napravi ručak. Izgleda kako ta fantazija i nije tako daleko od istine.

Iako će samo rijetki muškarci svjedočiti ovakvom ponašanju istraživanje provedeno nad vinskim mušicama je pokazalo kako ženke to zaista čine.

Znanstvenici su do ovog zaključka došli promatrajući vinske mušice te otkrili kako mužjaci mušica tijekom seksa proizvode peptid koji snažno utječe na ženku.

Seks za doručak, ručak i večeru

11 korisnih savjeta za dobar seks

Zbog tog kemijskog spoja, ženka nakon seksa kreće na posao, u potragu mjesta gdje će moći položiti jaja, i ostavlja mužjaka da se odmori. Takvo ponašanje ženki intenzivnije je nakon seksa, što vodi do zaključka kako je riječ o utjecaju seksualnog peptida koji im prenose mužjaci tijekom samog čina.

Budući da su vinske mušice slične ljudima te se baš kao i ljudi, odmaraju tijekom noći, aktivne su danju, a koriste i popodnevni odmor, muškarci se mogu nadati ostvarenju svoje velike fantazije. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju