Uvriježeno mišljenje kako se žene upuštaju u seksualne odnose iz ljubavi i naklonosti prema partneru palo je u vodu. Žene pristaju na seks zbog mira u kući ili iz čiste dosade

Autori knjige 'Zašto se žene upuštaju u seksualne odnose, 200 najčešćih razloga' razbili su iluziju te otkrili prave razloge zbog kojih žene pristaju na seks sa svojim partnerima.

Mir u kući, znak zahvale i čista dosada su razlozi zbog kojih pripadnice ljepšeg spola odlaze u krevet sa svojim odabranikom.

Dosada, glavobolja, izbjegavanje svađe i sažaljenje su neki od razloga zbog kojih se žene upuštaju u seksulani odnos.

Istraživanje je pokazalo kako se muškarci upuštaju u seks zbog privlačnosti, a žene će se upustiti u odnos čak i kada nije tako.

'Žene pristaju na seks iz zaista čudnih razloga.', otkrili su autori knjige Cindy Meston i David Buss, psiholozi sa sveučilišta u Texasu.

Tijekom istraživanje je ispitano 1600 žena od kojih su neke davale zaista čudne odgovore poput onog da pristaju na seks kako bi izliječile glavobolju te se riješile stresa ili da se tako osjećaju bliže Bogu. Neke se žene upuštaju u odnose kako bi usavršile svoje vještine u krevetu.

Čak 84 posto ispitanih žena je priznalo kako koristi seks kada žele partnera natjerati da obavi neki od kućanskih poslova, a neke su otkrile kako ponekad to učine iz žaljenja prema određenim muškarcima.

Među ispitanim ženama bilo je onih koje su odgovorile kako pristaju na seks kad im je dosadno ili kada muškarac započne svađu, dok ima i onih koje odlaze u krevet kako bi se zahvalile za ugodnu večer ili lijepi poklon.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju