Iako su muškarci još uvijek na samom vrhu kada je riječ o preljubima, žene, a posebno one uspješne, su im se opasno približile, a za to je zaslužan osjećaj da na tu vrstu zabranjenog užitka imaju pravo s obzirom na sate provedene na poslu

Moćne i uspješne poslovne žene koje dobro zarađuju sve su češće spremne koristiti sve svoje oružje pri zavođenju muškaraca, no ne kako bi pronašle ljubav života, već se zabavile u aferi ispunjenoj strastvenim seksom.

Naime, i žene su otkrile da je moć snažan i učinkovit afrodizijak te se sve češće, baš kao i muškarci, upuštaju u ljubavne afere.
Za to je zaslužan osjećaj da na tu vrstu užitka imaju pravo s obzirom na sate provedene na poslu.

Profesor Joris Lammers s nizozemskog sveučilišta Tilburg proveo je istraživanje na 1500 čitatelja jednog poslovnog časopisa te došao do zaključka da sklonost nevjeri i prijevari raste sukladno s povećanjem moći.

Baš kao i alfa muškarcima, alfa ženama su izvanbračne afere još jedan način uspjeha, te im daju opojan osjećaj nepobjedivosti.

>> 7 razloga zašto žene varaju

>> 5 znakova koji otkrivaju nevjernika

No, zašto su žene, koje su teško postigle uspjeh na poslu, spremne sve riskirati radi malo uzbuđenja?

Kao i uspješni muškarci, i žene su u velikoj mjeri ovisnici o riziku. Takav je jednostavno DNK uspješnih ljudi: skloniji su riziku i spremniji na prijevaru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju