Seks među partnerima u dugoj vezi uključuje previše rutine. Pritom žene najviše smetaju preglasni uzdasi i vođenje ljubavi u čarapama, dok muškarce odbijaju pamučne piđame i ženska želja za dominacijom

Najčešći prigovor kojeg žene imaju na muške partnere je taj da prilikom upražnjavanja seksa misle samo na sebe i svoje zadovoljstvo. Partnerica je tako često ona koja ostaje kratkih rukava. Pripadnicama ljepšeg spola također smeta rutina koju muškarci ponavljaju te nedostatak mašte kada su u pitanju igrice u krevetu.

Bez obzira na manjak mašte i rutinu koja se ponavlja u velikom broju spavaćih soba sedam od deset muškaraca i isto toliko žena tvrdi kako su odlični u krevetu.

No muškarci imaju dobar izgovor, njima naime smeta što su žene te koje se uvijek žure, prezahtjevne su i žele postići orgazam pod svaku cijenu.

Bez obzira na manjak mašte i rutinu koja se ponavlja u velikom broju spavaćih soba sedam od deset muškaraca i isto toliko žena tvrdi kako su odlični u krevetu.

Istraživanje u kojem je ispitano više od tri tisuće muškaraca i žena pokazalo je kako 67 posto žena žali što njihovi partneri nemaju osjećaj za trenutak, dok je 72 posto ispitanica potvrdilo kako bi voljele osjetiti malo više muške inicijative kada je u pitanju seks. Tvrde kako veliki dio posla u krevetu uvijek moraju obavljati same.

Svaki treći ispitani muškarac potvrdio je kako njegova partnerica gotovo uvijek pronalazi način kako izbjeći odlazak u krevet dok je svaki deseti priznao kako dugogodišnju djevojku ili supruga više ne smatraju privlačnom.

Ono što ubija želju kod muškaraca je loše odabrano donje rublje i pamučne pidžame, dok žene najviše smetaju muškarci koji vode ljubav u čarapama i s naočalama za vid.

Istraživanje je pokazalo i kako su žene sigurnije u sebe, čak 31posto njih je odgovorilo kako su uvjerene da baš uvijek zadovolje svog partnera, dok tako razmišlja samo 11posto muškaraca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju