Odgovor na pitanje što žene u tridesetima žele u većim količinama i nije teško pretpostaviti. Ne, nije riječ o novcu niti o moći, ali niti o torbicama. Ono čega ne mogu dobiti dovoljno jest seks

Žene u tridesetima žele više seksa, ali ne vjeruju da će ga dobiti, pa se nadaju da će njihov trenutni seksualni život biti barem kvalitetniji i zanimljiviji.

Najnovije istraživanje je pokazalo i da ženama nije problem prihvatiti što nemaju seksa. Taj nedostatak kompenziraju druženjem i izlascima s prijateljicama.

To su otkrića istraživanja o seksualnim životima udanih žena i onih u stabilnim vezama.

Oko 85 posto žena u tridesetima izjavilo je da želi više seksa, a to isto izjavilo je i 75 muškaraca te dobi. Dvadeset i jedan posto žena izrazilo je želju za dužim trajanjem seksa te je samo njih 29 posto priznalo da su imale orgazam kod svakog spolnog odnosa.

I muškarci i žene žele povratak u dvadesete, i to zato što su se tada seksali gotovo svaki drugi dan, a danas to čine puno rjeđe odnosno 11 posto njih čini to svaki dan, 23 posto dva puta tjedno, 15 posto jednom tjedno, 10 posto jednom u dva tjedna, a njih tri posto uopće ne vodi ljubav.

I žene varaju, ali vješto prikrivaju dokaze

Budući da se u tridesetima ljudi suočavaju s raznim životnim poteškoćama, intimni život često pada u drugi plan.

U teška vremena žene žele dlakave muškarce

Ovo su rezultati istraživanja provednog u Australiji, tako da su seksualne navike izražene u postocima možda bitno drugačije. Samo što nismo baš sigurni idu li u našu korist.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju