Ako se odlučite pozvati muškarca u svoj životni prostor, morate voditi računa od tome da se i on u njemu mora osjećati ugodno. Neke ženske sitnice mogle bi ga učiniti nervoznim i nesigurnim u vašem sigurnom utočištu

 

Slike bivšeg
Bivši je bivši i nema potrebe da se njegove slike nalaze u dnevnoj sobi ili kao glavna slika na vašem mobitelu ili desktopu. To ne znači da ih trebate spalite, već odložite na ne toliko upadljivo mjesto.

 

Privatna literatura
Svatko prolazi kroz faze emotivne nesigurnosti i 'gutanja' literature psihološke pomoći ili pak zbirku savjeta kako se ekspresno udati ili kako zadržati dečka. Takve knjige trebale bi biti skrivene u ladici. U protivnome on bi ih mogao protumačiti kao poprilično zastrašujuće.

Ženske sitnice
Tamponi, ulošci te druge stvari potrebne samo ženama su nešto što on ne želi i ne treba vidjeti. I njemu bi trebalo biti ugodno u prostor u koji ga pozivate, tako da ne otkrivajte baš sve o sebi. Zbog takvih bi mu sitnica moglo biti prilično neugodno.

Plišane igračke
Medvjedić s kojim ste se igrali kao djevojčica, omiljena barbika ili pak zbirka plišanih igračaka njemu nikako nije simpatična te ih ne bi trebali držati u spavaćoj sobi barem ne kada ga pozovete na večeru i druženje. Igračke mogu odat poruku kako ste očajni te da tražite nekoga tko će o vama brinuti.

Trač časopisi
Ženska literatura kao i časopisi prepuni sočnih tračeva zgodno su štivo za 'ubijanje' vremena. No to ne znači da ga morate nositi sa sobom na kavu, druženje ili pak ga listati tijekom romantične večere. Mogao bi pomisliti kako ste površni ili neozbiljni.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju