Želite li u vaš seksualni život unijeti malo živosti i probuditi uspavani libido, erotska masaža pravi je izbor za vas. Već pomalo zapostavljeni intimni dodiri mogli bi probuditi vaš uspavani vulkan strasti

Masaža je idealna stvar koja će vas opustiti i unijeti eksploziju u vaš seksualni život. probuditi će skrivene erogene zone na tijelu i odvesti vas do pravih užitaka.

Pripremite se...

Pripremite lagani obrok s kojim ćete započeti večer i koji će na vas i partnera djelovati poput afrodizijaka. Na kraju se zasladite jagodama i pjenušcem koji možete ponijeti i u spavaću sobu

Ohladite sobu, idealna temperatura je 25 stupnjeva Celzijusa. Oboje ćete biti goli pa želite izbjeći zavlačenje pod pokrivač jer vam je hladno, zar ne?! U toploj sobi partnerovi mišići će se opustiti i pripremiti za uživanje pod vašim spretnim prstima.

 

Stavite čistu posteljinu, upalite svijeće i pustite muziku. Isključite kućni telefon i mobitele. Ne želite da vas nitko uznemirava i prekida dok prelazite rukama po toplom partnerovom tijelu.

Nabavite ulje za masažu. Odaberite miris koji je nježan i koji vam se sviđa, no ne pretjerujte. Muškarce neće oduševiti slatkasti i jaki mirisi.

Skinite sav nakit i pripazite na dužinu noktiju. Dok rukama klizite po partnerovom tijelu ne želite ga ogrepsti jer će to imati suprotan učinak od onoga koji ste željeli postići.

Prilikom masaže pratite partnerove reakcije i prema njima prilagodite jačinu pritiska. Obratite pažnju i na njegovo disanje, ono će vam najbolje pokazati koliko vaš muškarac uživa.

>> Kako seks s godišnjeg odmora imati cijelu godinu?

>> 8 najluđih muških fantazija

Zlatno pravilo erotske masaže je izmjena uloga. Pružite užitak jedno drugome, a masažu upotpunite poljupcima i seksi rečenicama. Šapnite jedno drugome sve što želite učiniti nakon masaže...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju